Barutana klub Beograd

AUDIONOVA - west gate

Datum objave:05.03.2007

Pročitano:3519 puta

By:Bojan VasiljevićAudionova zvanično postoji od leta 2006. u sastavu: Dušan Momčilović (DJ Dushan), Nemanja Rančić (Nemy) i gomila uređaja na kojima prave i mixaju muziku. To što se ranije nisu poznavali, brzo su premostili zahvaljujući podjednakoj strasti prema muzici. Dushan je već dugo godina poznat javnosti kao DJ koji je kao deo Sonic Tribea vrteo tech-trance. Među prvima je počeo da pušta progressive trance i da uspešno organizuje/promoteriše partyje da bi, kako sam kaže, sa muzičkom evolucijom uplivao u vode progressive housea i, konačno, produkcije. Nemy je put muzike krenuo u 7. godini, nastavio obrazovanje u srednjoj muzičkoj školi (gitara), a sada već dve godine studira muzičku produkciju sa velikim uspehom. Član je grupe Balkanika.

Audionova je način da se kanališe muzička univerzalnost koja se godinama razvijala u Dušanu i Nemanji. Iz trackova koji su do sada urađeni vidi se da zvuk Audionove nije ograničen i da se prostire na više žanrova i stilova. U prvih šest meseci rada imaju četiri objavljena EP-ja i još dosta onih koji čekaju na izlazak. Uspeli su da privuku pažnju poznatih producenata i DJ-eva koji se svakodnevno javljaju i pružaju podršku njihovom radu (Flash Brothers, Andy Moor, D-Formation, Sergio Fernandes, Thomas Penton, Taucher, Eelke Kleijn, Luke Slater, Harry Lemon, Snake Sederick, J&S Project, Ricky Ryan, Matt Rowan, Jaytech, kao i Yoshitoshi Records i mnogi drugi).
Uz sve to trackovi im se nalaze na mnogim listama i poolovima. Slope je mesec dana bio u top 10 na Release Promo Chartu, a West Gate je već prvog dana uletela na 40. mesto. Zapažen je i Audionova remix za Searching, japanske pevačice YokoJedno je sigurno, Dušan i Nemanja će nastaviti sa napornim radom u cilju daljeg razvijanja zvuka i lične kreativnosti, dok će naše biti da procenimo da li to što rade ima smisla.

«Music without boundaries, hard to define, but when you hear it, you know thats the real thing that makes you move.»

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :