ATHEIST RAP PORUČUJE: MOMCI SE VRAĆAJU U GRAD

Datum objave:24.03.2016

Pročitano:5908 puta

By:Lampshade Media

Velikani srpske punk-rock scene, Atheist Rap, snimili su spot za pesmu „Momci se vraćaju u grad“ koja se nalazi na njihovom najnovijem albumu „Uberlauf“, objavljenom posle više od 5 godina!

 

Velikani srpske punk-rock scene, Atheist Rap, snimili su spot za pesmu „Momci se vraćaju u grad“ koja se nalazi na njihovom najnovijem albumu „Uberlauf“, objavljenom posle više od 5 godina!


Novi spot prenosi deo atmosfere sa zagrebačkog koncerta, a dopunjen je kadrovima sa turneje Atheist Rapa po Nemačkoj prošle godine i snimcima iz baze benda na Pejićevim Salašima kod Novog Sada.


Pogledajte spot "Momci se vraćaju u grad"

 

 

Na prvom koncertu promotivne turneje novog albuma, održanom krajem novembra u zagrebačkom klubu „Vintage industrial bar“, prva pesma bila je upravo „Momci se vraćaju u grad“ tako da su u spotu bukvalno korišćeni snimci sa prva tri minuta nove turneje.


Zagrebački deo tima zaslužan za snimanje i montažu snimka sa koncerta predvodi Hrvoje Baudoin (Metal view production), a za produkciju se pobrinula „Dostava zvuka/Ferragosto Jam“ ekipa. Montažu spota potpisuje novosadska „Illegal production“. Dugo očekivani album „Uberlauf“ objavila je izdavačka kuća Lampshade Media u novembru prošle godine a uskoro će biti izdat i na vinilu za hrvatskog izdavača „PDV records“. „Uberlauf“ možete preslušati na: http://www.deezer.com/album/11665544.


Atheist Rap poslednjih meseci koncertno predstavljaju novi album „Uberlauf“. Atheist Rap na promotivnoj turneji novog albuma možete da vidite 26. marta u Subotici na Spring festu, 15. aprila u aleksinačkom Centaru za kulturu. Dan kasnije su u Skoplju, zatim sledi klub “Zamajac” u Kruševcu, u Bratunac stižu 22. aprila, dok su 23. aprila u splitskom klubu “Kocka”. Beogradska publika će imati priliku da ih vidi 7. maja u klubu Fest u Zemunu.


www.lampshademedia.rs 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :