ATHEIST RAP: Koncertna promocija novog albuma ÜBERLAUF

Datum objave:15.01.2016

Pročitano:4732 puta

Datum održavanja: 06.02.2016

By:Hana Adrović

Lokacija: Magacin Depo, Beograd

Za 6. februar u Magacinu Depo zakazana je prava revija najboljih pankera iz regiona! Četiri benda sviraće više od pet sati, a pored Atheist Rap-a i Goblina, na bini u Depou nastupiće Gužva u 16-ercu, poznati bend iz Osijeka, kao i mnogima omiljeni sastav LUR iz Kragujevca. Dodatni razlog za okupljanje jeste koncertna promocija novog albuma Uberlauf Atheist Rap-a, a publika će 6. februara u Depou eksluzivno moći uživo da čuje pesme sa novog albuma. Specijalno za fanove Dr. Pop iz benda Atheist Rap snimio je najavu koncerta.

 


Atheist Rap su objavili novo studijsko izdanje pod imenom „Uberlauf“ za Lampshade Media, a fanovi će na koncertu 6. februara imati priliku da čuju pesme sa novog albuma, kao i da kupe novi CD po promo ceni. Ulaznice za ovaj pank spektaklu mogu se kupiti do ponedeljka 18. januara po promo ceni od 800 dinara na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. Nakon toga ulaznice će poskupeti, zato požurite i nabavite svoju ulaznicu na vreme.


Zajedno sa Atheistima iste večeri sviraće i legendaran punk-rock bend Goblini, koji svojom jedinstvenom energijom i buntom, “melje” sve pred sobom. Podsećamo da je ovaj sastav pre manje od godinu dana održao solistički koncer u Hali sportova pred više od 4.000 ljudi, a Goblini će još jednom beogradskom svirkom obradovati mnogobrojne fanove i pokazati zašto uživaju reputaciju benda koji je obeležio poslednju deceniju prošlog veka. Lineup beogradskog koncerta zakazanog za 6. februar zaokružiće još dva odlična pank-rok benda: Gužva u 16-ercu i LUR.

Pratite Magacin Depo na društvenim mrežama:
FB: http://www.facebook.com/magacindepo | IG: http://www.instagram.com/magacindepo


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :