Ascaloon, Chrono i Kohajda: Ne zaboravite cipele za ples, biće veselo!

Datum objave:07.07.2016

Pročitano:4941 puta

By:Marija Joksimović

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

Ovaj trojac prošle godine je prvi put nastupao u tom sastavu na Urban Bug Stageu i  priredili su nam fenomenalno svitanje uz house, tech-house i techno. Ove godine, Chrono, Kohajda i Ascaloon se vraćaju da nastave tamo gde su stali i još jednom prirede brutalno dobar provod. Savršeno se kapiraju za miks pultom i triple back set im je više zabava, nego izazov. Evo šta poručuju pred svoj nastup večeras koji počinje od 1:20h.

 

DJ Chrono

DJ Chrono

 

Koliki je izazov raditi B2B2B setove i zašto je poseban osećaj raditi set baš sa ovom ekipom?


Chrono: Triple B2B2B je uvek užitak za mene, pošto odgovaramo na ritam i stil jedan drugome. Sa Ascaloonom već 10 godina radimo B2B, Kohajda će biti zanimljiv, od njega uvek nešto novo možemo čuti.
Kohajda: Raditi B2B2B set je veliki izazov i zahteva dobru muzičku kommunikaciju i timski rad. Kad radimo takav set uvek gledamo da nađemo "flow" da bi set bio jedna avantura za publiku kao i za nas.
Ascaloon: Prvi put sam imao priliku prošle godine takođe na Urban Bug stageu, u istom sastavu da puštam triple back. Jako je bilo interesanto iako sam malo duže čekao da stanem za mix pult iz razloga jer nas je troje. Izazov jeste i onda kada se radi B2B, zbog delimično razlilčitih žanrova koji di-džejevi koji rade B2B predstavljaju, mislim da je i “opasno” jer rezultat može da bude brutalan, a može da bude i razočarajuće, o tome ni da ne pričamo kada je B2B2B u pitanju :) Sve u svemu daćemo sve od sebe i nadam se da će biti brutalno publici! Sa Chronom sarađujem već 10 godina i mnogo puta smo radili B2B, može se slobodno reći da smo uhodani, a Kohajda je di-džej novije generacije pun ambicije, sa odličnim odabirom muzike. Njegova pojava već sama po sebi zrači pozitivnu energiju. Sa njim sam takođe dosta puta radio b2b, a i pored zajedničkih nastupa, nas trojica smo dobri drugari. Biće veselo!

 

 Kohajda

 Kohajda

Koji je najbolji trenutak koji pamtite na Urban Bug Stageu? Ili ako prvi put nastupate kakve su vam prve impresije?


Chrono: Naravno, prvi nastup 2013. godine.
Kohajda: Najbolji trenutak do sada je bio prošle godine kad sam počeo da puštam na Urban Bug Stageu. Bila je noć i do kraja seta je već svanulo. Tako je lagano prelazio i feeling seta, a publika je to odlično ispratila. To je bio trenutak za pamćenje.
Ascaloon: Ako me pamćenje ne vara ovo je šesti put zaredom da radim na Urban Bug Stageu. Iskreno rečeno, uvek sam se odlično proveo tamo. Dance Arena ima svoju čar, ali je meni to previše ljudi na jednom mestu. Uvek sam više voleo manju, porodičnu atmosferu. Za mene je svaki trenutak proveden na Urban Bugu za pamćenje :)

 

Ascaloon

Ascaloon

Kakav set spremate za ovaj Exit, šta publika može da očekuje?


Chrono: Toliko smo naučili da ni ne spremamo unapred, nego se više psihički pripremamo da zanimljivo puštamo trake koje jako volimo.
Kohajda: Ove godine puštamo prvog dana od 1:20, radim sa odličnim kolegama i drugovima Ascaloonom i Chronoom. Set će biti energičan i kvalitetan. Jedan savet: Ne zaboravite cipele za ples kod kuće. Vidimo se!
Ascaoloon: Pošto radimo od 1:20 svakako planiramo da bude dinamično i energično. Od starih omiljenih i novih omiljenih traka odabraćemo najbolje i biće to neka fuzija tech-housa, housea i techna. Vidimo se!

 

Urban Bug Stage ove godine donosi #triplemagic na Exit u okviru koga će kroz triple back setove nastupiti 117 di-džejeva.

Prati nas na Facebook stranici Urban Bug Stage.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :