ASAP Special Edition ove subote u Pančevu

Datum objave:19.10.2016

Pročitano:4440 puta

Datum održavanja: 22.10.2016

By:Dragana Joksimović

Lokacija: Apolo, Pančevo

Pre tri godine grupa pančevačkih disk džokeja različitih žanrova elektronske muzike okupila se s idejom da lokalnoj publici približi svoj rad. Pokrenuli su „All Stars Alliance Pančevo” (ASAP) – koji je ujedno naziv organizacije i serijala žurki.

 

ASAP Special Edition


Prve dve sezone na ASAP dešavanjima nastupala su isključivo lokalna imena, koja su zajedno uspevala da okupe žanrovski razdeljenu publiku. I oni koji slušaju mekši house i oni koji vole tvrđi techno posećivali su istu žurku, što je stvorilo jaču i informisaniju publiku u ovom južnobanatskom gradu.


Ove klupske sezone ASAP-ovci žele da podignu priču na viši nivo, bukiranjem di-džejeva sa domaće scene koji su zavredili njihovu pažnju. Prvi ovakav događaj zakazan je za 22. oktobar, kada će u pančevačkoj dvorani „Apolo” biti održan „ASAP Special Edition”. TKNO, Miloš Vujović, Dymo, Mark Myself, Lobor D, Sloba i Zee Jovanović naći će se za dekovima, za vizuale će biti zadužen VJ Witness, a Edge će fotkati i, kako najavljuju organizatori, „možda još po nešto”.


Pored realizacije nove ideje i početka klupske sezone, povod za ovu žurku je i 10 godina od osnivanja organizacije „Dtox”. Nastao 2006. godine, „Dtox” je imao za cilj da izvrši detoksikaciju pančevačke scene. Jay Lumen, Viktorija Rebeka, Phatjack i Sharooz, neka su od imena koje je „Dtox” bukirao za svoje žurke. Serijal „Pančevački Prvi”, „Exit” promo žurke i nebrojeno manjih događaja na raznim lokacijama, organizovani su od strane ove grupe di-džejeva i vi-džejeva.


Na „ASAP Special Editionu” predstaviće se deo „Dtox” ekipe. Karte po ceni od 200 dinara mogu se kupiti na ulazu. Više informacija pronađite na zvaničnom Fejsbuk događaju.


All Stars Alliance Pančevo Fejsbuk stranica


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :