Artist presents - Stanton SCS.4DJ

Datum objave:21.10.2011

Pročitano:4147 puta

Zamislite da imate neke od najboljih stvari iz digitalnog DJ-inga - waveforms, sync i beatmatch, sinhronizovane loopove i efekte, svu svoju muziku sa sobom, ali bez potrebe da nosite lap-top i poseban DJ kontroler, bez ikakvog prethodnog nameštanja kada poželite da radite. Stantonov SCS.4DJ je kontroler sa ugrađenim kompjuterom i ekranom u boji koji vam daje upravo to. Veličine kao skoro svaki drugi kompaktni DJ kontroler, ovaj model sa dva decka nudi većinu funkcija poznatih kontroler/lap-top DJ sistema, sve u jednom laganom kućištu - bez ikakve potrebe za kompjuterom.Mogućnost puštanja i miksanja dve numere istovremeno, automatski tempo i beat koji omogućava lako i brzo sinhronizovanje numera, 4.3" LCD visoke rezolucije sa dvostrukim prikazom wave-formi, brza pretraga i sortiranje datoteke, osam mekanih tastera za brz pristup funkcijama, četiri direct access tastera sa navigacionom sekcijom, dva plattera osetljiva na dodir za scratch, dva efect unita sa punom beat sinhronizacijom, mogućnost snimanja u wav formatu, auto-DJ mod koji će sam umiksati odabrane numere sinhronizujući beat, mikrofonski ulaz, četiri USB konekcije, MIDI konekcija, 1/4" balansirani TRS i nebalansirani RCA izlazi i izlaz za slušalice.

SCS.4DJ je prvi samostalni sistem koji pruža naprednu automatsku sinhronizaciju jednostavnim pritiskom na taster. Mogućnost rada sa digitalnim datotekama uz podršku wav, mp3 i AAC fajlova sa vašeg USB fleša, hard diska ili smart fona.

Odličan i možemo slobodno reći revolucionarni koncept za sve koji ne mogu da priušte odvojenu kupovinu lap-topa i kontrolera, ili žele sebi maksimalno da olakšaju posao.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :