ARTIST PRESENTS - Stanton CMP.800

Datum objave:05.12.2011

Pročitano:4365 puta

Novi Stanton CMP.800 je multi-format media plejer sa Midi kontrolom i odlična DJ sprava prepuna funkcija. U pitanju je vrlo kompaktan i lagan uređaj koji poseduje dosta playback opcija jer podržava CD, MP3 CD, USB uređaje, ali može raditi i kao MIDI kontroler sa bilo kojim DJ softverom. Jog točkovi su čvrsti sa odličnom rezolucijom za scratch i back-cue, kao i za playback. Poseduje odličan set karakteristika uključujući loopove, hot cue, sample banke i efekte sinhronizovane sa ritmom. ChainLink opcija daje mogućnost povezivanja dva plejera preko USB kabla za pristup jednoj USB biblioteci.


 
Stanton CMP.800 je trenutno jedna od najsvestranijih sprava na DJ tržištu jer daje mogućnost različitih postavki. Na primer, može se koristiti kao MIDI kontroler sa Traktor Scratch 2, kao Digital Vinyl System CD timecode deck, sa USB flash ili eksternim hard diskovima. Na uređaju se uz klasične analogne i digitalne konektore nalaze dva USB i jedan USB MIDI port i izlaz za slušalice sa kontrolom glasnoće.
 
Glavna odlika ovog media plejera je svestranost uz dobar kvalitet izrade i veoma povoljnu cenu. Preporuka za bilo koji tip DJ-a - kako za početnike sa ograničenim budžetom, tako i za profesionalce kojima će ovakav uređaj pun korisnih opcija dobro doći.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :