ARTIST PRESENTS - Native Instruments Traktor Kontrol S2

Datum objave:05.12.2011

Pročitano:4957 puta

S2 je profesionalni dvokanalni Traktor kontroler, naslednik čuvenog S4. Verovatno ste dobro upoznati sa karakteristikama starijeg brata, pa ćemo se osvrnuti na razlike između njih. Ono što je bitno je da uređaj dolazi sa punom verzijom Traktor Pro 2 softvera, koji je definitivno postao standard. Što se tiče kvaliteta izrade, sve je kao i kod S4 - robusni potenciometri, pozadinski osvetljena dugmad, dva joga osetljiva na dodir. Ono što je najvažnije kod ovih MIDI kontrolera je potpuna integracija sa softverom, imajući u vidu da dolaze iz Native Instrumentsa, mada se mogu koristiti i sa softverom drugih proizvođača.


 
S2 dolazi sa dva kanala manje, s tim što se dekovi C i D mogu koristiti kao sample dekovi, i za njih postoji samo jedna volume kontrola. Neke stvari iz loop sekcije su izbačene, takođe i filter potenciometri, ali treba imati u vidu segment tržišta kome je ovakav kontroler namenjen kao i njegovu nižu cenu. Na vrhu se nalaze dva FX unita koja daju pristup ka 30 profesionalnih efekata automatski sinhronizovanih sa tempom. Uređaj poseduje istovetan zvuk kao i S4, u pitanju je kvalitetna 24bit/96KHz USB 2.0 muzička kartica koja će zadovoljiti potrebe zahtevnijih korisnika.
 
Odlična sprava kako za početnike i one koji ulaze u svet Traktora, tako i za ozbiljne DJ-eve. Ne sumnjamo da će i mlađi brat poći stopama već priznatog i prihvaćenog S4.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :