Artefakt Live u klubu Drugstore u organizaciji kolektiva TRIII

Datum objave:01.02.2018

Pročitano:4564 puta

Datum održavanja: 03.02.2018

Lokacija: Drugstore, Beograd

3. februara 2018. godine u klubu Drugstore, u režiji kolektiva TRIII, nastupiće tehno duo ARTEFAKT. Ovaj holandski dvojac, sa prebivalištem u Berlinu, čine Nick Lapien i Robin Koek.

artefakt live in drugstore

Dobro poznati evropskoj publici, Artefakt su poslednjih nekoliko godina nastupali na gotovo svim značajnim festivalima, kao i klubovima i prostorima širom planete. Robin je i zvučni dizajner i multimedijalno angažovan u raznim sferama umetnosti. Lapien samostalno objavljuje izdanja za Fred P-jev label Soul People Music, Rekids Matthewa Edwardsa (Radio Slave) kao i za Mistress Rec u vlaništvu DVS1 uz ekstenzivnu DJ karijeru kroz konceptualni projekat Metropolis.

artefakt live in drugstore

Prvo zajedničko izdanje su ubeležili za Field Records, a ubrzo nakon toga su objavili niz maxi singlova za Konstrukt, Delsin i Prologue i taj deo njihove karijere je prošle godine krunisan briljantnim albumom 'Kinship', koji predstavlja spoj njihovog iskustva stečenog kroz žive nastupe u kombinaciji sa iskustvom stečenim kroz dj karijere. Po njihovim rečima, album je baziran u okvir u kome istražuju zvučne kontraste i prelaze između prirode i urbanog okruženja kroz analogiju njihove dosadašnje studijske prakse: kao pejzaž prirode sa pobacanim oskudnim urbanim/betonskim veštačkim predmetima, naravno u zvučnom elektronskom tehno aranžmanu.

Domaća podrška biće članovi kolektiva TRIII, talentovani Rope, kao i deo Music Reactions tima, RAR i Betomeng.

 

TRIII

 

Zabava u klubu Drugstore trajaće do 06h, a nakon toga se nastavlja oficijelnim after partijem u klubu KPTM. Karte su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventim.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :