ARTAN, MIKI I NEBOJŠA u SubBeernom Centru

Datum objave:14.09.2021

Pročitano:960 puta

Datum održavanja: 17.09.2021

Lokacija: Beograd

Posle skoro dve godine SubBeerni Centar otvara vrata svog muzičkog i pivskog sveta jedinstvenim koncertom ,,Artan, Miki i Nebojša".

SubBeeranje 2021 započinje trostrukom koncertnom atrakcijom: u petak, 17. septembra, sa početkom u 20h u SubBeernom Centru nastupiće Artan Lili, Straight Mickey and the Boyz i Kanda kodža i Nebojša. Festivalska atmosfera koja se očekuje u podzemlju Cetinjske 15 nije jedina posebnost nove sezone.

 

Foto: Romana Slačala

SubBeerni Centar je smešten u industrijskom objektu iz 1892. godine i nekada je bio deo kompleksa Bajlonijeve pivare. Poštujući nasleđe 2017. godine je renoviran u impresivnom industrijskom stilu i postao je najveća pivnica u zemlji, ali i centar najvažnijih kulturnih i koncertnih dešavanja. U tom duhu i kreće nova sezona, SubBeeranje 2021: trostrukim koncertom atraktivnih beogradskih bendova Artan Lili, Straight Mickey and the Boyz i Kanda kodža i Nebojša, ali i otkrivanjem do sada neviđenih odaja ovog posebnog prostora u srcu Beograda.

,,Ako ste mislili da ste videli sve kutke SubBeernog Centra - niste još, ali hoćete u petak, 17. septembra. A Artan, Miki i Nebojša biće tu da taj dan učine nezaboravnim", poručuju iz SubBeernog Centra.

Ulaznice za ,,Artan, Miki i Nebojša: SubBeeranje 2021" dostupne su u Anti Shopu (Cetinjska 15), svakog dana od 13 do 21h.

Pretprodajna cena je 1.000 dinara.
Ulaznice će na veče koncerta koštati 1.200 dinara. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :