Artan Lili u beogradskom klubu Gun

Datum objave:22.04.2014

Pročitano:3688 puta

Datum održavanja: 10.05.2014

Lokacija: Klub Gun, Beograd

U subotu, 10. maja u beogradskom klubu Gun nastupiće noise - pop bend Artan Lili, a kao koncertna podrška, rok - bluz - elektro sastav Auf Wiedersehen. Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 300 dinara u kafeu Sikarica, Skadarska 22. Neposredno pred koncert cena ulaznice iznosiće 500 dinara.

 


Beogradska grupa Artan Lili objavila je svoj prvi album i, kako kažu, ovo izdanje je specijalno koncipirano. Na albumu se nalazi dvanaest pesama koje će biti sukcesivno objavljene u određenom vremenskom periodu.

 

Za sada, četiri pesme mogu biti preslušane besplatno ili preuzete uz minimalnu novčanu naknadu preko profila benda na sajtu bandcamp.com, a grupa preporučuje pojedinačno skidanje pesama dok album ne bude u potpunosti dostupan.

 

 

Prvi singl Džoni, kao i drugi Najbolje što znam su osvojili prva mesta većine relevantnih Top lista u regionu, a Romana, Dragan, Marko i Bojan najavljuju i sledeći singl - spot za pesmu Srce, koji će biti objavljen krajem meseca, nakon čega slede i prvi koncerti u zemlji i regionu.Auf Wiedersehen je beogradski bend nastao 2010. godine. Muzika je fokusirana na elektronske bitove, ali i na jake uticaje gitarskog zvuka. Zvuk benda Auf Wiedersehen se može okarakterisati kao garažni disko ili electro-no wave-disco punk.

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :