Artan Lili: Novi singl-spot "Na mišiće" i dupli novogodišnji koncert u Beogradu za kraj albuma

Datum objave:25.12.2018

Pročitano:4505 puta

Lokacija: Beograd

Neumorni, nezaustavljivi.

 

Beogradski sastav Artan Lili objavili su „Na mišiće" poslednji singl-spot sa drugog albuma New deal. Video je režirao Vladimir Milovanović Kicoš a snimljen je u zgradi Jugoslovenske kinoteke.
Ovog puta u video spotu se ne pojavljuju članovi grupe a umesto njih je glavnu ulogu maestralno izneo čuveni solista baleta Narodnog pozorišta, Dejan Kolarov.

 

Foto: Romana Slačala

"Bilo nam je veliko zadovoljstvo sarađivati sa Dejanom i Vladom, u predivnom prostoru kakav je Jugoslovenska kinoteka. Mislimo da su kockice pale na pravu stranu i da smo napravili veoma bitan singl-spot koji se bavi problematikom kreativnog procesa. Video je i svojevrsni omaž Jugoslovenskoj kinoteci koja u 2019. obeležava 70 godina postojanja.


Izlazak nove pesme ćemo proslaviti duplim novogodišnjim koncertima 2. i 3. januara u beogradskom Elektropioniru za koji ulaznice I dalje možete nabaviti u Šikarici, Zaokretu i Felixu! Sve najbolje vam želimo u Novoj 2019. godini, vole vas Artani!" – euforično čestitaju članovi grupe Bojan, Romana, Marko i Ivan!


Podsećanja radi, beogradska noise-pop grupa Artan Lili postoji od 2013. godine. Grupu čine Bojan Slačala, Romana Slačala, Marko Ajković I Ivan Skopulovič. Postali su poznati po sukcesivnom izdavaštvu svojih singl-spotova. Njihovi singlovi od tada do danas osvajaju prva mesta svih relevantnih top lista u zemlji i regionu. Do sada su izdali 2 albuma "Artan Lili" i "New deal": 


Dakle, ne propustite priliku za jedno intimno druženje sa ovim majstorima za žurku, kakvo će se desiti u Elektropioniru 2. i 3. Januara 2019.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :