Artan Lili: Novi sing (i sedam starih!)

Datum objave:24.12.2014

Pročitano:4287 puta

Bez ikakve sumnje, Artan Lili je bend koji je tokom 2014. godine bio jedan od najčešće pominjanih kada se pričalo o novim snagama na domaćoj rok sceni. Stoga, Lampshade Media ima posebno zadovoljstvo da objavi početak saradnje sa sastavom od koga u narednoj godini svi mnogo očekujemo!

 


“Nema love al’ ne mari, ionako sve što vredi lova ne može da sredi” – poručuju Artan Lili u novogodišnjem hit singlu “Ako stanemo tu”, koji već sada možete preslušati na Deezeru.

Pesmu je producirao Petar Rudić a mastering je urađen u londonskom Dr. Mix studiju. Video je režirao Staša Tomić, snimljen je u Kulturnom centru Pančeva, a u spotu se pored članova grupe pojavljuju i plesači plesnog kluba Elektra iz Pančeva.

 


Osim novog singla, Artan Lili su objavili još sedam pesama koje su ranije bile radijski i/ili video singlovi, a sve ih možete preslušati stranici benda na Deezeru.

 

Pesma “Ako stanemo tu” debitovala je na prvom mestu kultne Diskomer liste što se do sada desilo samo nekoliko puta u istoriji ove liste.
 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :