Artan Lili napravili pesmu na telefonu, pogledajte spot!

Datum objave:29.12.2017

Pročitano:2302 puta

Lokacija: Beograd

Grupa Artan Lili ima iza sebe uspešnu koncertnu godinu, u kojoj je poklonike svog zvuka obradovala brojnim singlovima i privlačnim video spotovima. U susret Novoj godini, popularni beogradski sastav, objavio je estetski izazovan video za novu pesmu "Nije svejedno".

 

Artan Lili

Foto: Ivana Čutura


"Napravili smo novu pesmu na telefonu i snimili ceo spot u jednom kadru", izjavio je frontmen Bojan Slačala i dodao: "Shvatili smo da vrhunska muzika može da se pravi i na telefonu. Ovo je nešto sasvim novo i za publiku i za nas. Nadam se da ćete uživati u novom zvuku Artan Lilija".

Pesma, "Nije svejedno", naći će se i na njihovom novom albumu "New deal" koji će sledeće godine objaviti izdavačka kuća Lampshade Media.

Režiju video spota u jednom kadru potpisuje dugogodišnji saradnik benda Staša Tomić koji je ovom prilikom izjavio: "To je to, to su Artani u punom sjaju, ekipa na gomili, hormoni, telefoni. Potrudili smo se svi zajedno da vam prenesemo autentični ovovremenski impuls mladosti. Savršena stvar za lep početak jedne Nove godine"!

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :