Art in Fact: Prodajna izložba unikata

Datum objave:05.05.2014

Pročitano:4514 puta

Datum održavanja: 08.05.2014 - 17.05.2014

Lokacija: Euro Centar, Beograd

Udruženje "Retro Chic" pripremilo je za maj prvu, prolećnu izložbu Udruženja pod nazivom "Art in Fact" ("Umetnost u suštini") na kojoj će svoje unikatne radove predstaviti oko 15 aktivnih članova Udruženja. Izložba će biti postavljena u novom galerijskom prostoru u Euro Centru - Makedonska 30 / Dečanska 5 (u pasažu - lokal preko puta Coffee Dream-a, pored knjižare Beopolis, bivši "Madness") od 8-17. maja 2014. Zatvaranje izložbe planirano je za subotu, 17.5. kada će u Galeriji Eurocentar biti otvorena postavka u okviru manifestacije "Noć muzeja".

 


U okviru izložbe "Art in Fact", posetioci će imati jedinstvenu priliku da se susretnu sa unikatnim radovima naših dizajnera i njihovim najnovijim kolekcijama, ali i da, kroz izdvojeni vintage kutak, u kome će biti izložene antikvarne i redizajnirane stvari beogradskih kolekcionara, prožive jedan neobičan put kroz 20. vek i već nama daleke, modne trendove od 20-ih do 80-ih godina prošlog veka. Takođe, u duhu naših izložbi, očekuju Vas i dizajnerske kolekcije inspirisane vintage modom, i unikatni predmeti sa retro motivima.

 


Posebne pogodnosti pripremili smo za sve maturantkinje i maturante koji žele da ponesu neobične i originalne modele domaćih dizajnera u vidu vaučera sa popustom od 20% na kupovinu odabranih izloženih artikala. Sve što je potrebno da biste dobili ovaj popust, jeste da ponesete Vašu ličnu kartu ili đačku knjižicu.

 

 

 


Dobrodošli!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :