ART FUSION No.5: Pariz kroz vreme i umetnost!

Datum objave:28.06.2015

Pročitano:4479 puta

Datum održavanja: 13.07.2015 - 19.07.2015

Lokacija: Galerija PROGRES, Beograd

Pariz, svetski centar umetnosti, slikarstva, vajarstva, fotografije, pozorišta, filma, dizajna, mode, arhitekture, muzike i multimedijalnog performansa, kao jedan od vodećih svetskih poslovnih i kulturnih središta, prirodno se nametnuo kao inspiracija za ovogodišnji, peti po redu, Art Fusion, nakon uspešno organizovanih multimedijalnih izložbi na temu New York, Moskva, London i HEROJI.

 

ART FUSION No.5: Pariz kroz vreme i umetnost! | Galerija PROGRES | Beograd | 2015

 

Izložba pod nazivom „Pariz kroz vreme i umetnost“ biće postavljena u Galeriji Progres u Knez Mihajlovoj ulici od ponedeljka 13. jula do nedelje 19. jula, 2015. godine.


Cilj projekta je predstavljanje i podrška umetnicima koji će u ovom konceptualnom izlaganju dočarati uticaj francuske kulture na srpsku umetnost kao i promocija srpsko-francuske ekonomske, istorijske i kulturne veze.


Pored umetničkog, na izložbi će biti zastupljen i edukativni sadržaj u vidu brojnih seminara na temu multimedija, arhitekture, industrijskog dizajna, menadžmenta i marketinga u umetnosti, 3D animacije, kulinarstva, mode, umetnosti i lepote. Seminare će voditi predavači iz eminentnih francuskih i srpskih ustanova i kompanija koje su lideri u svojim branšama.
Misija Art Fusion Projekta je podrška umetnicima kroz edukaciju, menadžment i mogućnost isticanja na globalnoj art platformi. Kroz edukaciju i razmenu kreativnih ideja u mogućnosti smo da otkrijemo jedinstvene kvalitete umetnika i da generišemo dijalog oko vodećih socijalnih pitanja, sa ciljem da predstavimo Srbiji, ali i svetu, njene umetnike i njihova dostignuća, i inspirišemo njihova buduća dela.


Prošlogodišnji Art Fusion videlo je više od 700 posetilaca, među kojima veliki broj zvanica iz diplomatskog kora, ostvarenih i uvaženih ličnosti iz sveta kulture, modne industrije, medija, javnog života i preduzetništva. Ove godine, zbog prepoznatog značaja i rastućeg interesovanja, Art Fusion se od jednodnevnog događaja transformiše u celonedeljnu izložbu, gde će svi zainteresovani imati priliku da vide na šta mogu da budu ponosni kada su u pitanju umetnost Srbije i njeni predstavnici.

Datum: 13. jul 2015. godine u 19 h Veliko otvaranje multimedijalne izložbe
Trajanje: 14 -19. jula. 2015.
Mesto: Galerija Progres, Zmaj Jovina 8-10 (ugao sa Knez Mihajlovom ulicom)


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :