Art Forma Gallery & Vintage, Redesign & Recycle Market

Datum objave:11.02.2014

Pročitano:5774 puta

Datum održavanja: 14.02.2014

Lokacija: Beograd

Udruženja "Retro Chic" organizuje otvaranje umetničko zanatske galerije Art Forma u Beogradu, Makedonska 30 / Dečanska 5 (u pasažu):

Opening matine / Valentine`s Day @ Art Forma Gallery, 14. februar 2014. 18-22h 

Pozivamo Vas na zvanično otvaranje umetničko zanatske galerije Art Forma koje će se održati u petak, 14. februara od 18h, u Beogradu - Makedonska 30 / Dečanska 5 (u pasažu).


Ovom prilikom, pored lepog i kreativnog druženja sa našim umetnicima, muzičkog programa i prijatne atmosfere uz vino i kolače, očekuju Vas i posebne dizajnerske kolekcije posvećene zaljubljenima - iskoristite jedinstvenu priliku da dragu osobu obradujete unikatnim poklonom i to, naravno, sa velikim promotivnim popustom!

Art Forma Gallery
Beograd - Makedonska 30 / Dečanska 5 (u pasažu)

 


O galeriji:
Art Forma je umetničko zanatska galerija koja okuplja više dizajnera i umetnika koji se bave izradom unikatne garderobe, nakita, modnih detalja, upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću i prirodne kozmetike, u stalnoj postavci, ali u svom programu sadrži i realizaciju raznih umetničkih projekata, tematskih izložbi i sl. Osnovni koncept "Art Forme" je promo i plasman domaćih dizajnerskih i umetničkih etiketa i autora, približavanje njihovih radova široj publici, ali i kreiranje tržišta za unikate i njihovo pozicioniranje u odnosu na industrijske, uniformisane proizvode. Glavni cilj galerije je da potrošačima pruži alternativnu ponudu originalnih i kvalitetnih radova. Mnogi dizajneri okupljeni u galeriji, bave se i redizajnom i reciklažom upotrebnih predmeta i time doprinose jačanju ekološke svesti u Srbiji.

II) Vintage, Redesign & Recycle Market @ Нови Шик Retro Showroom, 14 - 28. februara 

Prvi po redu, Vintage, Redesign & Recycle Market će se održati u novom prodajnom prostoru u Beogradu namenjenom svim ljubiteljima vintage mode i kreativnih radionica "od starog novo".
Ovom izložbom će naš Нови Шик Retro Showroom ujedno i zvanično početi sa radom. 


Showroom je smešten u pasažu iz Makedonske 30 / Dečanske 5 i osmišljen je kao mali kreativni dućan u kome će, pored autentičnih vintage, biti zastupljeni i redizajnirani i reciklirani komadi odeće, nakita, modnii detalji (šeširi, tašne, cipele), predmeti za kuću i razne druge neobične, unikatne i antikvarne dragocenosti.

Market će se održati u dućanu i na platou ispred (u pasažu) od 14-28. februara.
Konkurs za sve zainteresovane za učešće je otvoren do 12.2. Info i prijave na retrochic.modnibazar@gmail.com.
Za izlaganje mogu se prijaviti:
- svi privatni vlasnici autentičnih vintage/second hand predmeta (garderoba, nakit, modni detalji, predmeti za kuću, slike, ploče, stari, antikvarni kućni aparati - radio, gramofoni, manji komadi nameštaja - police, komode, stolice i sl.)
- vintage radnje, prodavnice ploča, antikvari
- dizajneri i hobisti koji se bave izradom unikatnih predmeta sa vintage motivima ili tehnikama koje replikuju starinski izgled
- dizajneri i hobisti koji se bave redizajnom i reciklažom

U okviru Marketa, pored kreativnog druženja, očekuje Vas i svakodnevni muzički program i zanimljivi tematski sadržaji.

 

Događaji su organizovani u organizaciji Udruženja "Retro Chic".


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :