Arsenal u konkurenciji za European Festival Awards!

Datum objave:13.11.2019

Pročitano:255 puta

Arsenal Fest, koji će biti održan jubilarni, deseti put od 25. do 27. juna 2020. godine u Kragujevcu, učestvuje u borbi za prestižnu "European Festival Awards 2019" (Evropska festivalska nagrada) u kategoriji "Najboljeg malog festivala"!

 Javno glasanje za sve kategorije, uključujući i onu u kojoj je Arsenal (Najbolji mali festival do 10.000 posetilaca dnevno), već je počelo i traje do 30. novembra, nakon čega će nominacije biti objavljene 10. decembra. Glasiti se može preko: https://www.europeanfestivalawards.org/ odnosno https://de.surveymonkey.com/r/TVYCDSV

Konačno, dodela nagrada biće održana 15. januara 2020. godine u Groningenu u Holandiji na svečanosti koju organizatori najavljuju kao "najbolju do sada", uz nastupe brojnih novih nada svetske pop i rok muzike.

Godišnje "European Festival Awards" dodeljuju se glasovima publike i stručnog panela najcenjenijim festivalim i njihovim organizatorima na Starom kontinentu, a nagradu su 2009. ustanovili Festival Awards Ltd, Yourope (Evropsko udruženje festivala) i Eurosonic Noorderslag.

U svojih 15 kategorija (Najbolji veliki festival, Najbolji festival srednje veličine, Najbolji novi festival, Festival sa najboljim izborom izvođača...) "European Festival Awards" odaje priznanja "festivalima, organizatorima i pojedincima koji pomeraju granice u domenu zdravlja i sigurnosti posetilaca, podizanja društvene svesti i progresivnog načina razmišljanja".

Arsenal je od svog prvog izdanja 2011. godine izrastao u respektabilan i uticajan regionalni muzički festival, koji privlači ne samo posetioce iz Srbije i bivše Jugoslavije, već i ostatka Evrope i sveta, pažljivim odabirom i spojem zanimljivih i uticajnih svetskih i regionalnih imena. Deseti Arsenal se sprema da bude kruna svih njegovih izdanja. Očekuje nas veći bolji, jači, bogatiji i zanimljiviji festival neko ikada do sada. Ulaznice za Arsenal Fest X biće u prodaji od kraja novembra.

https://www.facebook.com/events/753054975156821/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :