Arsenal Fest: Mihai Popoviciu, Alexander Kowalski i Jeremy Refson na Explosive stejdžu

Datum objave:24.05.2017

Pročitano:2647 puta

Lokacija: Knežev arsenal, Kragujevac

Arsenal Fest 07 dovodi brojne zanimljive inostrane didžejeve kao što su Mihai Popoviciu, Alexander  Kowalski, Jeremy Refson a.k.a. Jeremy Tsunami i MaryZ, uz domaća imena - Bokee, Marko  Vuković, Stole Xperiment, Luka Vuković, Ivan Radojević, Mene, koji će nastupati na Explosive DJ Stageu 22, 23. i 24. juna.

Nastupe na Explosive DJ Stage-u - smeštenom u rustičnoj zgradi "Čaurnice" iz 19. veka - otvaraju 22. juna jedan od najuticajnijih izraelskih trance producenata i Dj-eva JEREMY aka JEREMY TSUNAMY, a  pored njega tu su trance DJ-ejevi Stojan Silbaški poznatiji kao Stole X-periment, Sale L&S i DJ  Metamyc, kao i drum'n'bass ekipa iz Kragujevca Sofa Kru.

 Drugi dan Arsenala 23. jun na Explosive-u je namenjen ljubiteljima underground techno zvuka: nastupa  kragujevačka ekipa sa tripl b2b setom TheAnilo-Marko White-Bojan Ribić, a odmah posle njih klabing  "pioniri" Hunckie b2b Petar Lazović. Tu je i dvojac Luka i Ivan iz organizacije 031 Republic, kao i  muzički producent MARKYZ, baziran u Italiji.

Veče zatvara jedan od najvećih imena techno muzike koja su ikada nastupala u Kragujevcu - legendarni  berlinski producent i DJ – ALEXANDER KOWALSKI, prepoznatljiv po muzičkoj svestranosti kroz koju elegantno spaja techno s elementima deep house-a, duba i funka. Kowalski je izjavio da je "oduševljen lokacijom festivala i za ovu priliku sprema jedan specijalan DJ set".

 Završne večeri Arsenala 24. juna Explosive Dj bini otvaraju tripl b2b setom GoranCHE b2b Srećko Divić b2b DGNRK, posle njih na scenu izlaze Pavle Jakšić i Petrovitz YU, host ove bine na Arsenal festu, Mene (pobednik Beat talents takmičenja), a zatim i zvezda večeri, DJ i producent poreklom iz Rumunije - MIHAI POPOVICIU, koji je otpočeo karijeru pre više od 15 godina i u svojoj dosadašnjoj karijeri izdavao je trake za mnoge cenjene etikete kao što su Diynamic, Toolroom, Bedrock...

 Čast da zatvori ovogodišnji festival imaće Beogradski duo Bokee & Marko Vuković poznatiji po njihovom zajedničkom projektu SillyHeadz.

 Tri dana kvalitetne elektronske muzike nekima neće biti dovoljno, pa smo odlučili da ove godine po prvi put na Arsenal Festu organizujemo OFFICIAL AFTERPARTY'S na Terasi Gradskih bazena – u subotu i u nedelju ujutru, od 05:00 do 11:00. Line up aftera drži se u tajnosti i biće objavljena neposredno pred početak festivala.

 

 

Arsenal se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom - u "Kneževom arsenalu", bivšoj fabrici naoružanja iz 19. veka, i u zelenilom bogatoj "Zastavinoj bašti", kao i u obližnjoj rustičnoj "Čaurnici". Novina Arsenala 07 je Demolition Stage na kome će se prestaviti 15 perspektivnih izvođača u izboru Beograda 202, Emisije "Bunt" RTS-a i portala www.noizz.rs.

Za Arsenal Fest 07 koji će biti održan 22, 23. i 24. juna pojedinačna ulaznica košta 1.300 dinara, a komplet za sve tri večeri 2.300 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :