Barutana klub Beograd

Arsenal Fest kompletirao EXPLOSIVE DJ STAGE

Datum objave:12.05.2018

Pročitano:2033 puta

Datum održavanja: 21.06.2018 - 23.06.2018

Lokacija: Kragujevac

2018. godina je peta godina DJ bine na Arsenal festu a fantastičan prostor Čaurnice iz XIX veka ispuniće još jednom house , techno , tech house i minimal zvuci , koji će učiniti sve da Arsenal fest 08 , čiji je ovogodišnji slogan KRAGUJEVAC – THE CAPITOL OF MUSIC , opravda svoje ime dovodjenjem nekih od najintrigantnijih i najtalentovanijih imena elektronske muzike .
U proteklim izdanjima Arsenal festa , tu je nastupalo tačno 50 DJ-eva , kako iz Srbije , regiona , tako i iz Evrope .

 


Ovogodišnji izvodjači Explosive DJ bine, biće prava poslastica za sve ljubitelje elektronske muzike a nastupaju :

• MIGUEL BASTIDA / ŠPANIJA (Be One Records | Suara | Cumac Bookings)
• NTFO / RUMUNIJA (Sintope | Objektivity | 20/20 Vision )
• ROSSKO / ENGLESKA (Fuse London | Arkityp )
• OLIVIAN NOUR / RUMUNIJA (Database | Alogside Artists | Melotherapy Records )
• KRISTIJAN MOLNAR / BEOGRAD (Christallization Radio Show )
• NEXIE / BEOGRAD ( Raveolution )
• BATTRIC & MIVU / KOS. MITROVICA (Verbreiten Records | Metroline Limited ...)
• EDIB D / BOSNA I HERCEGOVINA ( Silver & Smoke )
• MARKWOOD B2B HUNCKIE / KRAGUJEVAC ( Feel Decimal Black)

MIGUEL BASTIDA ( Be One Records | Suara | Cumac Bookings)


Miguel je DJ i producent iz Barselone. Jedan od najtalentovanijih španskih producenata i trenutno jedan od najzanimljivijih i najoriginalnijih producenata u gornjoj ligi tech house muzike .
Izdavao je za Toolroom, Sci+Tec, Suara Records i druge prestižne etikete i nastupao kao headlajner širom sveta, a i sam je osnovao izdavačku kuću pod imenom - Be One.
Funk i old school breakbeat su bili najuticajniji prilikom formiranja njegovog trenutnog tech-house stila i važi za ime koji ljubitelji ovog zvuka u Srbiji obožavaju da čuju.

NTFO / ROMANIA (Sintope | Objektivity | 20/20 Vision )

NTFO nastao je spajanjem NTQ, ime pod kojim se Dani predstavljao i Fort, pod kojim je svirao Robert.
Prva dva slova su uzeta i spojena u jedan zajednički projekat – NTFO .
Ova dva momka stižu iz susedstva, tačnije Rumunije i do sada su ostvarili svetski uspeh. Pored toga što su vlasnici Sintope lejbla, oni su članovi i Diynamic porodice.
Sa Karmonom su ostvarili saradnju 2014. kada su izdali EP pod nazivom „Composit“, dok su godinu pre toga za Sintope zajedno izdali EP „Beating Heart“.
Dani i Robert su 2010. izbacili prvi vinyl album i ubzo su se uzdigli medju favorite elektronske industrije i dobili podršku imena kao što su : Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice...
Na pomenutom albumu se nalaze i trake koje su se našle u setovima Solomuna i Marca Carole a momci iz NTFO obećavaju top žurku i definitivno njihov nastup ne smete propustiti .


ROSSKO – (Fuse London | Arkityp )

Rossko je sinonim za vrhunsku žurku , jednostavno . On je DJ heroj Engleske i po prvi put u Srbiji nastupa južno od Save i Dunava.
Kao performer , on je sazreo u Londonu gde je postao poznat po svojim ' Cerca Trova ' žurkama koje je pravio po ilegalnim skladištima.
Već dugo je rezident FUSE London lejbla ali i na Ibizi , u sklopu HYTE & FUSE serijala u čuvenom klubu Amnesia.
2015. godine osniva i lejbl pod imenom – Arkityp .
Nastupao je u najboljim svetskim klubovima kao što su ; Fabric, Rex Club, Club De Visionaire , Goa...
Takodje , imao je značajne nastupe na festivalima kao ADE, Sonar a imena sa kojima je saradjivao i delio DJ pult su neki od najpoznatijih DJ imena današnjice .

OLIVIAN NOUR B2B LUCA M / ROMANIA (Database | Alogside Artists | Melotherapy Records, Memoria | Knee Deep In Sound | Get Funky Music | NONSTOP | Suara ...)

OLIVIAN NOUR – posle nekoliko godina produciranja , 2008.godine izdaje za lejbolove kao što su : Zoo:Technique Records, Tzinah (RO), Body Parts (RUS), Heisenberg (RUS), Valioso (GER), Memoria (NL).
Sa svojim specifičnim zvukom dobija punu podršku imena kao što su Rhadoo, Cezar, Petre Inspirescu, Barac, Priku, Raresh, Nima Gorji, Rossko, i ubrzo staje za DJ pult rame uz rame sa imenima kao što su Archie Hamilton, Audio Fly, Carlo Lio, Magda, Nic Fanciulli, Praslesh, Petre Inspirescu...
Njegov jedinstveni zvuk nastavlja da evoluira iz godine u godinu pod raznim uticajima različitih žanrova elektronske muzike , od house muzike do minimala ,od tehna do dub-a. 
Poslednje 4. godine uspešno vodi svoj sopstveni lejbl koji se zove Melotherapy Records.

BATTRIC & MIVU / KOS. MITROVICA (Verbreiten Records - Metroline Limited ...)

Battric & MIVU predstavlja DJ duo iz Kosovske Mitrovice. Njihov stil se može opisati kao kombinacija deep tech-house zvuka sa izraženim elementima minimala.
Nastupaju na većini festivala elektronske underground scene kao i klubovima kako u zemlji tako i u zemljama u okruženju .
Suvlasnici su etikete Verbreiten Musik, a postali su rezident artisti renomiranog frankfurtskog label-a Baile Musik. U poslednjih par godina napravili su veoma jak proboj u deeptech house electronskoj sceni na polju produkcije u Evropi i svetu a čija se izdanja redovno nalaze na Beatportovim chart-ovima i čije se trake često mogu čuti u setovima Richie Hawtina, Marca Carole I ostalih velikana elektronske scene.. Njihova izdanja mozete čuti na label-ovima kao sto su: Baile Musik (Ger), Monday Morning Records(ITA), Medicine Musique (ITA), Yoruba Grooves (UK), Draft (USA), Tip Tap (ESP)...


KRISTIJAN MOLNAR / BELGRADE (Christallization Radio Show )

Jedno od najaktuelnijih imena domaće scene Kristijan Molnar imaće priliku da po prvi put nastupi na Arsenal festu .
Svoju muzičku karijeru Kristijan Molnar započeo je radisjkom emisijom Christallization Radio Show koja je nastala iz skromne želje za promovisanjem sveže elektronske muzike slušaocima radija.
Kristijanova karijera izvan radijskog boksa konstantno buja i do sada može da se pohvali nastupima na svetski poznatoj Dance Areni Exit festivala, Love Fest-u i MAD In Belgrade festivalu ali i u klubovima Amsterdama, Kipra , Hrvatske...
Delio je pult sa velikim brojem svetski poštovanih imena poput Stephan Bodzin , Black Coffee, Jeff Mills, David August, Red Axes, Redshape, Daniel Baughman i mnogi drugi.
Uživa u svojim rezidenturama beogradskih klubova 20/44 i Drugstore i afirmisao se već kao uveliko poznati di džej i jedan od najvećih miljenika domaće scene.


NEXIE / BELGRADE ( Raveolution )

Nexie je neko koga ne treba posebno predstavljati domaćim klaberima. On je DJ, producent, deo dvojca Zwein i momak koji je zaslužan za neke od najboljih bukinga na ovim prostorima.
Rezident je kultnih beogradskih klubova (Hype , Gadost, Lasta , Mladost , Martinez...), idejni tvorac čuvenog Lastinog matinea,Raveolution festivala u Beogradu , Dance Park festivala... a prestonička publika ne propušta njegove jutarnje, groovy tech-house setove iz kluba Gadost , KPTM...

EDIB D / BOSNA I HERCEGOVINA ( Silver & Smoke )

2009. godine formira DJ triling „Šivini Drugari", koji su sa njim činili Nazzif i HigheR a 2015. godine postaje resident sada već kultnog Sarajevskog kluba „Silver & Smoke", u kojem pokreće dve klupske noći: „Moovin' & Groovin'" i „Extravaganza Nights", na kojima je ugostio brojne DJ-eve. Takodje , nastupa i sa zvezdama koje gostuju u Silveru kao što su : Petar Dundov, YokoO, Patrice Baumel, Traumer, Quivver, Cid Inc, The Third Son, Eelke Kleijn, Chicola, Ray Okpara, Habischman, Dmitry Molosh, Javier Portilla . Pored nastupa u Silveru, prisutan je u klubovima i na festivalima širom BiH, a festivalske bine dijelio je sa imenima poput Dubfire, Carlo Lio, Alberto Ruiz, Paolo Barbato, Malden Tomić, Siniša Tamamović itd...

U toku 2017. godine zajedno sa prijateljem Fornivom ulazi u produkcijske vode. Uspješno sarađuju i brzo potpisuju ugovor za izdavanje prvih traka, koje je bilo planirano za 2018. godinu.

MARKWOOD B2B HUNCKIE / KRAGUJEVAC ( Feel Decimal Black)


Ivan Nedeljkovic aka Hunckie - je na DJ sceni Kragujevca vise od 18 godina .
Počeo je davne 2000-te godine kao resident DJ u Kragujevačkom klubu Kontrast u kojem je proveo 7 godina. Kasnije , postaje jedan od rezidenta kultnog kluba SODA. Radio je sa svim poznatim imenima elektronske muzike iz Srbije I iza sebe ima I zapažene nastupe na nekoliko festivala u zemlji.
Poslednjih nekoliko godina bavi se I produkcijom , jedan je od artista Kragujevačkog lejbla Feel Decimal Black , za kojeg i izdaje svoje trake .

Markwood - se kao producent može okarakterisati predstavnikom deep scene i vlasnik je Feel Decimal lejbla .
Do 2017.godine i osnivanja sopsvenog lejbla , Markwood-ova izdanja su se mogla čuti na izdanjima : Nëim Records - Gvadalahara/Meksiko , Embassy One - Berlin/Nemacka
Lany Recordings - Gent/Belgija , Sex Panda White – Ukrajina...Njegova izdanja su vrtela imena kao što su: Miguel Migs, DJ T, M.A.N.D.Y., Paolo Mojo, Someone Else, Amine EDGE, Sasch BBC, Muan, Him_self_Her... Zvuk koji mozete čuti u njegovim setovima se može okarakterisati kao deep tech, bass driven, dark'n'sexy.
2013. godine njegova traka "Let me go"otvorila je sada već nadaleko čuvenu Embassy One ediciju - SOUND OF BERLIN DEEP EDITION na kojoj su se osim Markwooda nalazila i imena poput Tube & Berger-a , Tuccillo, Andre Crom , Tapesh....
Svojim buducim projektima , Markwood očekuje da će uspeti da iznenadi i najozbiljnije ljubitelje muzike.


TIMETABLE :


ČETVRTAK 21.06.
23:00 - 00:30 Markwood & Hunckie (Kragujevac)
00:30 - 02:00 Kristijan Molnar ( Beograd)
02:00 - 04:00 NTFO ( Romania )


PETAK 22.06.
23:00 - 01:00 Edib D ( Bosna i Hercegovina )
01:00 - 03:00 Nexie (Beograd)
03:00 - 05:00 MIGUEL BASTIDA (Spain)


SUBOTA 23.06.
00:00 - 02:00 Battric & MiVU ( Kosovska Mitrovica )
02:00 - 04:00 Olivian Nour (Romania)
04:00 - 06:00 ROSSKO (England)


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :