ARNEJ @ Kolos - Petak, 01. jul

Datum objave:25.06.2011

Pročitano:2819 puta

By:Stefan Kandić

Tokom protekle decenije, vecina umetnika su napravili svoj put u trance sceni kroz varijacije od popularnih zvukova koji su se cinili da odgovaraju tom periodu. Medjutim, Kanadska najbolje cuvana tajna se nije uklapala u takav klise karakterizacije, i bio je spreman i cekao da bude oslobodjen od te mase…
 


2008. godina se pokazala kao prava godina za Arnej-a, sa mnostvom izdanja u okviru uvazenih produkcijskih kuca Black Hole i Armada. Sa numerama “People Come, People Go”, “The Ones That Get Away” i “They Always Come Back” uzdrmao je trance scenu i bio je podrzan od strane svakog A-listed DJ-a na sceni. Posto se vrlo brzo nasao u centru paznje Arnej je nastavio svoj uspeh sa vokalnom numerom “Strangers We’ve Became” sa Josie & Jaren koja se nasla na Armin van Buuren-ovom “A State Of Trance 2008” kompilaciji. Od remixa Arnej je svoje izlaganje uradio za vise poznatih producenata ukljucujuci Sied van Riel, Dash Berlin, Leon Bolier, The Thrillseekers i Armin van Buuren. Uzevsi titulu za “Favourite Producer” by Armin van Buuren u DJ Mag-u, kao i nominaciju za “Best New Face of 2008” na Trance Awards, to je bio samo pocetak onoga sto ce Arnej maestralno uraditi.
U 2010. godini numera “They Need Us” je okupila podrsku od strane najboljih svetskih DJ-eva. 

Njegovo poslednje izdanje “The Strings That Bind” ponovo se naslo na “A State Of Trance 2010” i ilustrovao je njegovu sposobnost da konstruise napet i emocionalam zvuk po kakvom je poznat.

Posle pustanja muzike u jednoj od najboljih svetskih metropola, Arnej je postao prvi Trance DJ koji je nastupao u Siriji, 24. juna 2010. Ovaj prvi korak “ponavljanja istorije” je zauzvrat sirom otvorio vrata ostalim DJ-evima, da ostave trag na Sirijsko trziste.

Sa ostatkom 2010. i 2011, impresivnom produkcijom, mozete ocekivati nista osim kvaliteta od Arnej-a. Stojeci na vrhu trance liste, ovom Kanadskom producentu nikad se ne desi, a da ne dostavi novu konstrukciju uz zvuk sa svojim pazljivim otkucajima i ukusnim melodijama. Njegov naporan rad se isplatio tako sto je bio izabran 26# na Tranceaddict Top 250 poll i 87# na DJ Mag top 100 ove godine. 2011. Arnej se priprema da predstavi svoj najnoviji poduhvat Arnej Music. Posto ga je cuvao za sebe od ostalih dj plejlista veci deo godine, ''Free Of You'' ce ugledati svetlost kao prvo izdanje. U Arnej-ovom svetu ovo je samo pocetak.

LINE UP:
Vintage & Morelli / Biolab (back2back)
Dejan Subotin
ARNEJ
Nicholas Antony
 
Cena ulaznice:
1000 dinara; VIP 1200 dinara.
 
PRODAJNA MESTA
Beograd: Bilet servis, Beogradska Arena, Usce Shopping Center i ostala prodajna mesta Card Service-a.
Za detaljnije informacije o kupovini karata i prodajnim mestima posetite: www.tickets.rs
 
VIP separei primaju od 8 do 12 ljudi. Za rezervaciju pojedinacnog separea potrebno je kupiti minimum 8 VIP ulaznica.
VIP barski stolovi primaju od 5 do 7 ljudi. Za rezervaciju pojedinacnog barskog stola potrebno je kupiti minimum 5 VIP ulaznica.
Za ostale informacije i rezervacije VIP separea pisati putem mejla : trancerevolutionserbia@gmail.com

Prvo troje koji pošalju mail na
karte@urbanbug.net dobijaju po 2 ulaznice!

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :