Armija: Samostalna izložba crteža Miloša Janjanina!

Datum objave:02.02.2015

Pročitano:4452 puta

Datum održavanja: 02.02.2015 - 08.02.2015

Lokacija: KC Grad, Beograd

Samostalnom izložbom crteža, pod nazivom Armija u februaru će nam se predstaviti akademski slikar Miloš Janjanin. Otvaranje je zakazano za 2. februar od 20 časova dok će izložba trajati do 8. februara. Janjanin je diplomirao u Firenci, na Akademiji lepih umetnosti, kod profesora Andrea Granchi-a. Istražuje uglavnom univerzalne teme, samospoznaje, ljudskih strahova, prevazilaženje iluzija, slobodu, ličnu slobodu. Radovi imaju za cilj da podsete na prolaznost svega.

 

Armija: Samostalna izložba crteža Miloša Janjanina! | KC Grad | Beograd | 2015

Serija crteža u postavci Armije predstavljaju svojevrsno mentalno oružje u borbi protiv straha, zapravo strahova koje svako od nas nosi u sebi. Strah od smrti, života, kao i oni specifičniji, deo su intimnog prostora, unutrašnjeg sveta svakog pojedinca, beskrajnog nepreglednog realma sa kojim se suočavamo čitavog života.

Demistifikovanjem straha na crtežima, Janjanin im daje ulogu mentalnog oružja koje ima potencijal da nagna pojedinca na razmišljanje o prevazilaženju nekog svog straha, odnosno sruši iluziju o strahu koju neguje pojedinac.
Istražite janjaninove crteže i suočite se sa nekim svojim strahom od 2. do 8. februara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :