ARHANGEL FEST 2 - u maju u Grockoj!

Datum objave:09.04.2018

Pročitano:1260 puta

Datum održavanja: 25.05.2018 - 26.05.2018

Lokacija: Beograd

Drugi „Arhangel Fest" biće održan 25. i 26.maja na Dunavskom keju u Grockoj!

Nakon što je 2017.godine održan prvi „Arhangel moto-rock fest" na teritoriji i pod pokroviteljstvom opštine Grocka, a na kojem su, između ostalih, nastupili Ritam nereda, Orthodox Celts, Mortal Kombat i drugi, MK Arhangel najavljuju još jedan, ovog puta još veći i kvalitetniji festival!

 

Arhangel Fest 2018

„Kako smo prošle godine ugostili nekoliko hiljada ljubitelja muzike, ali i benzina i zvuka motora, ove godine smo rešili da događaj podignemo na jedan, za nas, viši nivo" kažu iz MK Arhangel i dodaju da će 25. i 26. maja ugostiti dva velika imena domaće muzičke scene čija imena će saopštiti u narednom periodu. „Uz njih će, naravno, nastupiti još nekoliko sjajnih bendova koji će svojim angažmanom doprineti kompletnom raspoloženju."

Najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine dokazuje da misli na sve i da radi na tome da se svi koji posetioci festivala osećaju kao kod kuće: "Organizovan je prostor za kamp, parking, obezbeđenje i dotok vode, kao i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja."

„Druženje u prijatnoj atmosferi, razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, ta dva prolećna dana, na Dunavskom keju u Grockoj, je ono sto propagiramo" poručuju bajkeri i pozivaju vas da budete deo ove velike manifestacije!

Budite i vi deo ARHANGEL FESTA i dođite 25. i 26.maja na Dunavski kej u Grockoj!

Ulaz na festival je BESPLATAN!

 

https://www.facebook.com/events/482789448786024/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :