Arcadion, MKDSL & Čorbika: Put oko sveta za 8 sati - destinacija London!

Datum objave:15.03.2016

Pročitano:4675 puta

Datum održavanja: 19.03.2016

By:Jevrem Ratković

Lokacija: KPTM, Beograd

MKDSL i Čorbika vas vode na „Put oko sveta za 8 sati”, a to je sasvim dovoljno da svet upoznate na sasvim neobičan način. Put oko sveta za 8 sati - destinacija London, prva je u nizu zabava koje imaju za cilj da spoje audio i vizuelno u potpun i sasvim neobičan klabing doživljaj.

 

Arcadion, MKDSL & Čorbika: Put oko sveta za 8 sati! | Klub KPTM Beograd 2016

 

DJ live performans pratiće videom mapirane površine zida koje će vas provesti kroz mnoge egzotične destinacije, divlje džungle, amazonske prašume, hedonističke plaže i svetske metropole. Imaćete priliku da na poseban način upoznate glavne i lokalne ulice evropskih gradova, prošetate se pustinjama, zavirite u misteriozne piramide gde mumije vekovima spavaju, posmatrate kengure, pande, žirafe i slonove a di-džejevi će tokom putovanja upotpuniti doživaljaj sjajnom adekvatnom muzikom.

 

Počinjemo put od nultog meridijana, jer nam u goste dolazi izvođač iz Londona! Arcadion (Alan Dobson) svoj zvuk opisuje kao Funky bajku o bassu, ritmu i bugiju. Alan je jedan od eksluzivaca "DC Recordings" etikete pored imena kao što su Emperor Machine, The Octagon Man, Damon Baxter i J Saul Kane (Depth Charge, Alexanders Dark Band) Njegova muzika je našla mesto i na renomiranim etiketama kao što su WARP i Underscan. Ninja Tune - Solid Steel Radio Mix

 

https://www.facebook.com/events/1677835175799494/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :