April u Singidunumu - poziv za umetnike

Datum objave:23.03.2014

Pročitano:4107 puta

Lokacija: Singidunum, Beograd

Galerija Singidunum otvara svoja vrata talentovanim, kreativnim stvaraocima unikatnih ručno radjenih upotrebnih i dekorativnih predmeta - modni detalji, neobične ambalaže i kutije, čestitke ,uskršnja jaja, čuvarkuće, šolje, ogledala ...

 

Galerija Singidunum poziva zainteresovane umetnike da se prijave za učešće na prodajnoj izložbi "April u Singidunumu" koja će trajati od 2. do 5. aprila.

 

 

Fotografije pet radova, ime, prezime ili ime brenda i kontakt telefon treba poslati na imejl singidunum@ulupuds.org.rs do 27.marta, a rezultati će biti objavljeni 28. marta na sajtu i na Facebook stranici te Galerije.

 

Cena zakupa je 3.000 dinara za četiri dana izlaganja u donjem nivou galerije za štand od 120x50 santimetara. Pored štanda, umetnicima će biti na raspolaganju i zid galerije sa šinom na kojem se mogu izložiti i veći eksponati. Umetnici se obavezuju da štand prekriju belim platnom.

 

Galerija će odštampati plakat koji će biti postavljen na ulazna vrata galerije i pored stepeništa na ulasku u donji deo galerije. Na LCD u izlogu će ići najava izložbe pre i tokom trajanja postavke.
Svaki umetnik će, po izboru kustosa galerije, biti zastupljen sa po jednim eksponatom u izlogu galerije tokom trajanja izložbe.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :