Aperitivo i Lea Davogić na novoj adresi: Otvaranje kuhinje uz DJ LEU u Jevremovoj25

Datum objave:22.09.2017

Pročitano:1706 puta

Datum održavanja: 22.09.2017

Lokacija: Beograd

U petak, 22. septembra od 18h u nedavno otvorenom lifestyle/concept store- u Jevremova25 moći ćete da uživate u Aperitivu i muzici Lee Davogić, jedne od najtraženiji ženskih beogradskih, ali i evropskih RnB DJ- eva.
Jevremova25 je nedavno otvoren, višenamenski prostor u centru grada koji okuplja umetnost, modu, arhitekturu i dizajn, balet, kvalitetnu i neobičnu hranu, dobro vino i šoping - sve one koji učestvuju u stvaranju, ali i one koji znaju da uživaju - i kao takav, jedinstven je u Beogradu. U planu su im različiti muzički događaji, izložbe i tematske večere. Prvi takav događaj je otvaranje restorana uz aperitivo i muziku Lee Davogić.

 

Lea Davogic


Lea koja odnedavno uspešno primenjuje svoje muzičko znanje za DJ pultom zapravo svira klavir od svoje devete godine. Završila je muzičku akademiju i nakon toga je odlučila da nastavi karijeru u modelingu i putovala širom sveta. Njena ljubav prema muzici i klabingu okrenule su je ka dj-ingu. Na njenu muziku utiču različiti žanrovi: Rnb, Rap, Deep house i Tech house.
Ovom prilikom započinjemo i tradiciju aperitiva, po ugledu na milanske aperitive, koji će se odigravati predveče (između 18h i 20h), a podrazumeva da se uz nešto jaču cenu alkohola konzumira neograničena hrana različitih kulinarskih specijaliteta. Ovakva ponuda do sada ne postoji u Beogradu, pa vlasnici poseban akcenat stavljaju na to kasnopopodnevno dešavanje, namenjeno odmoru posle posla ili spontanom okupljanju.


Na ovoj adresi gosti će svakodnevno moći da uživaju i u produženom doručku koji prerasta u branč dok se za ručak svakoga dana smenjuju dnevni meniji uz stalnu a la carte ponudu. Kako bi užitak bio potpun tu je i neizbežni slatki kutak. Uz standardnu postavu u kuhinji biće organizovana gostovanja kuvara i restorana iz Evrope i regiona kao i kulinarske radionice.
U Jevremova25 šopu mogu se pronaći ekskluzivne kolekcije modnih dizajnera, slikara, ukrasi i pokloni, home ware i papershop. Ono o čemu se najviše priča je povratak čuvenih patika, Startasica iz Borova. Tu su, za sada, i brendovi kao što su Yugochic, M- ishka espadrile, Kalis atelier, NV bracelets, Little wonder jewelry iz Splita, Cocopat torbe, Polaroid kamere, probrani komadi naših i strahih modnih dizajnera… Naravno, stalna postavka u šopu će često biti upotpunjavana, a možete očekivati pop ups dizajnera i brendova.

 


Nikako ne treba zaboraviti Arts&Crafts Concept, starosedeoca na ovoj adresi, koji preko 25 godina pruža usluge projektovanja, proizvodnje dizajnerskog nameštaja i elemenata enterijera kao ni Backstage Dance store, specijalizovanu prodavnicu profesionalne baletske i plesne opreme, jedinu te vrste u našoj zemlji.
Posetioci o svemu mogu da se informišu na Fejsbuk strani.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :