APA Beer Garden prvi put u Novom Sadu: Pogledajte kompletan program

Datum objave:22.06.2016

Pročitano:3932 puta

Datum održavanja: 24.06.2016 - 03.07.2016

Lokacija: Štrand, Novi Sad

Manifestacija APA Beer Garden, koja se održava prvi put u Novom Sadu, od 24. juna do 03. jula na Štrandu (preko puta Ribarca) doneće Novosađanima i svim gostima grada odličnu zabavu. Ulaz na manifestaciju je besplatan, a za deset dana će biti održano čak dvadeset koncerata.

 

APA Beer Garden


S obzirom da uz rock`n`roll najbolje ide pivo, specijalno za potrebe Beer Gardena Apatinska pivara je uvezla ekskluzivne pivske brendove iz Belgije, Bugarske, Češke, Meksika i Velike Britanije.  Svake večeri posetioci će moći da uživaju u nastupima po dva benda od 18 i 21 sat.


Prvo veče namenjeno je ljubiteljima jačeg zvuka, uz novosadski bend Grate, koji je za kratko vreme postao popularan u krugovima pravih ljubitelja rock’n’rolla, jer je žestok zvuk koji donose njihov odgovor na našu svakodnevicu. Ljubitelji tradicionalne irske muzike moći će u nastavku večeri da uživaju i uz kultni bend Orthodox Celts.


U subotu, 25. juna na programu je bend Sivi, čija se autentičnost prepoznaje kroz energiju bunta, a u nastavku večeri svi posetioci moći će da uživaju u nastupu beogradskog pop rock sastava Kristali.


Nedelju 26. jun obeležiće dva nastupa, energični sastav Cotton Pickers koji opravdano brane reputaciju odličnog live benda i potom nastup legendarne pevačice Tanje Jovićević na čijem će se repertoaru naći rok kompozicije iz opusa EKV i Oktobar 1864.


Dan kasnije na programu su beogradski pank–rok trio Čikine bombone, a potom će zaprašiti Novosađani jedinstvenog muzičkog izraza Love Hunters sa prepoznatljivim vokalom Milana Mumina.


U utorak, 28. juna nastupaju The Few Fellas, koji će publici predstaviti svoje viđenje izvornog R’n’r-a, a nakon njih nastupa jedan od najpopularnijih domaćih SKA bendova Samostalni referenti.


U sredu 29. juna koncert će održati grupa Nova, a potom i jedan od najpopularnijih pop sastava osamdesetih Valentino.
U četvrtak 30. juna na programu su bend Josip A Lisac, koji zaslužuje pažnju zbog autorske muzike i live nastupa. Rege zvuke na Štrand iste večeri doneće popularni Del Arno Band.


U petak, 01. jula nastupaju PSI i zabavni Blaža i Kljunovi, a u subotu 02. jula rok fanovi moći da uživaju uz Nickload i KKN. Poslednjeg dana manifestacije nastupiće pop- rok- bluz bend Rockfeleri i Deca loših muzičara.


Radno vreme manifestacije je od 17h do ponoći, a vikendom do 01h. Svi posetioci će moći da uživaju u besplatnim sadržajima i najraznovrsnijoj ponudi pivskih ukusa, pa je u vrelim danima, APA Beer Garden pravi izbor lokacije za uživanje.
Organizator APA Beer Gardena je Beogradska Kulturna Mreža, a strateški partner manifestacije je Apatinska pivara. Svoju podršku je dalo i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :