APA Beer Garden: Koncerti, filmovi i dobro pivo

Datum objave:04.07.2016

Pročitano:3127 puta

Lokacija: Ada Ciganlija

Brojni posetioci manifestacije APA Beer Garden već tri nedelje uživaju u odličnim besplatnim koncertima, filmskim projekcijama i najraznovrsnijoj pivskoj ponudi, pa će tako biti i ove sedmice.

 

Prljavi Inspektor Blaža

 

U utorak, 5. jula od 21 sat, u okviru besplatnog filmskog programa, održaće se projekcija filma The Doors: When You’re Strange. Ovaj dokumentarac otkriva istorijske i prethodno neobjavljene snimke slavnog rok kvarteta i pruža uvid u revolucionarni uticaj muzike i nasleđa benda “The Doors”. Film je režirao nagrađivani reditelj i scenarista Tom Disilo, a narator je Džoni Dep. Nakon projekcije filma sledi nastup Joe Cocker tribute banda sa nezaboravnim numerama ovog jedinstvenog rok i bluz pevača. 

 

Sreda, 6. jul rezervisana je za Majstore akustike, a u okviru programa nastupaju Mr. Swagger i Good old Woya & Friends, potom od 21.30h, beogradski hardcore reggae bend Eyesburn. Na zahtev publike i zbog kiše koja je pokvarila njihov nedavni nastup, Blaža i Kljunovi održaće još jedan koncert na APA Beer Gardenu i to u četvrtak, 07. jula od 21.30h.

 

Prljavi Inspektor Blaža


Muzički program u petak, 8. jula počinje zagrevanjem od 19 časova uz Garden Maistream Trio, a potom od 21.30h nastupaju beogradski predstvanici irske folk rock scene Irish Stew. Njihov pozitivan duh i atmosfera koju donose na binu najbolja su preporuka za sve one koji još nisu bili na njihovom koncertu da posete APA Beer Garden i istovremeno se uvere da se i u Srbiji prate trendovi sa, širom sveta poznatom, irskom muzikom.


I subotnji program obećava dobar provod uz čak tri koncerta, novosadski bend Johnny Almost, Balkan Rock’n’roll i autentični sastav Kralj Čačka. Nedelja je dan za matine žurke Corona summer Vibes, koje počinju od 17h i traju sve do ponoći, a ove nedelje za muziku su zaduženi Leon Diaz, Oysha i Peppe. Uz obilje dobre zabave koja vas čeka ove nedelje, posetioce očekuju i jedinstveni pivski ukusi kao i nezaboravna atmosfera na APA Beer Gardenu na Adi. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :