Barutana klub Beograd

APA BEER GARDEN: Dva meseca dobre muzike i dobrih piva na Adi Ciganliji

Datum objave:18.05.2016

Pročitano:6454 puta

Datum održavanja: 10.06.2016 - 07.08.2016

Lokacija: Ada Ciganlija

Manifestacija Beer Garden, koja je prošlog leta zauzela posebno mesto u srcima Beograđana i brojnih turista, postala je omiljeno mesto za opuštanje i provod. To je bio dovoljan razlog da Beogradska Kulturna Mreža zajedno sa Apatinskom pivarom i ove godine na Adi Ciganliji organizuje manifestaciju APA Beer Garden koja će trajati od 10. juna do 7. avgusta.

 

Beer Garden: Bašta dobre zabave

Beer Garden: Bašta dobre zabave

 

Novi sadržaji i premijerna piva na tržištu Srbije specijalno na APA Beer Gardenu

Na ovogodišnjem APA Beer Gardenu posetioce očekuju brojna iznenađenja i novi besplatni programski sadržaji, a specijalno za potrebe manifestacije Apatinska pivara će uvesti ekskluzivne pivske brendove iz Irske, Kanade, Amerike i drugih zemalja koji se inače ne mogu naći u ponudi na domaćem tržištu. Više desetina novih domaćih i stranih piva biće služeno na najvećem šanku u region, ekskluzivno za potrebe manifestacije - u prijatnoj atmosferi i prirodnom hladu pivske oaze na Makiškoj strani Ade Ciganlije.


Zaštitni znak beogradskog APA Beer Gardena, pored najraznovrsnijih domaćih i stranih piva, je i bogat muzički program, a ove godine biće podeljen u nekoliko celina. Sredom posetioce očekuje domaći rock’n’roll 90-tih, petak i subota su rezervisani za pop, rock i mainstream, dok će nedeljom di-džejevi priređivati letnje matine žurke. Ovogodišnji program biće obogaćen i besplatnim filmskim projekcijama, koje će se održavati u velikom bioskopu na otvorenom. Svakog utorka filmovi o muzičkim zvezdama Dženis Džoplin, Niku Kejvu, Džoj Divižon, biće obogaćeni svirkom istoimenih tribute bendova, dok će četvrtkom na repertoaru biti horor filmovi, trileri i drugi popularni filmski žanrovi.

 

Beer Garden: Odlična atmosfera


Ulaz na APA Beer Garden će biti besplatan. Radnim danima pivska oaza će biti otvorena od 16h, a vikendom od 12 časova do ponoći. Manifestacija APA Beer Garden se realizuje uz podršku Grada Beograda, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Turističke organizacije Beograda i JP “Ada Ciganlija”, a strateški partner ovogodišnje manifestacije je Apatinska pivara.


Prvi put u Novom Sadu i Kragujevcu
Manifestacija će po prvi put ove godine biti održana u još dva grada.  APA Beer Garden u Novom Sadu biće održan od 24. juna do 03. jula na Štrandu (prekoputa Ribarca), a od 01. do 10. jula u Zastavinoj bašti u Kragujevcu. U oba grada, posetioci će svakoga dana u prirodnom hladu uživati u različitim vrstama domaćih i stranih piva, dok ih u večernjih časovima očekuju nastupi popularnih bendova. 


Beer Garden 2015.
Prvi Beer Garden je za 34 dana posetilo 90.000 ljudi koji su uživali u 70 muzičkih koncerata, a uz kids, pet i bike friendly, Beer Garden je pružio osećaj potpune opuštenosti i neposrednosti, koji je svakom posetiocu dočarao pravi Beograd – kosmopolitski i srdačan grad, željan da svojom nekonvencionalnošću privuče goste iz svih krajeva sveta. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :