Barutana klub Beograd

Antigone u Sarajevu i Beogradu krajem oktobra

Datum objave:26.09.2017

Pročitano:2954 puta

Datum održavanja: 27.10.2017 - 28.10.2017

Lokacija: Sarajevo, Beograd

Mladi tehno umetnik iz Pariza, koji je ušao u svet elektronske muzike kao pasionirani kolekcionar vinila, posetiće Balkan 27. i 28. oktobra. Njegov Balkan vikend počeće nastupom u Sarajevu, nakon čega će u subotu svirati cele noći u legendarnom beogradskom klubu Drugstore.


Decibel ponosno predstavlja


Prvi od dva Antigonova nastupa tokom vikenda na Balkanu biće u Domu mladih (Amfiteatru) u Sarajevu, koji je deo Skenderija centra. Ovu žurku organizuje Decibel, a osim Antigona ove večeri nastupiće TKNO, Kristina Lalić i lokalni duo Six&Belly.


Erol i Amar to jest Six&Belly dostaviće intro set ove večeri. Oba di-džeja otpočela su svoje karijere 2000. godine vrteći i sakupljajući ploče, a pod ovim alijasom nastupaju i produciraju već nekoliko godina. Posle njih dekove će preuzeti TKNO. Tauten label boss i jedan od najpoznatijih srpskih di-džejeva i producenata sviraće pred sarajevskom publikom prvi put od kada je postao di-džej rezident Decibela. TKNO trenutno radi na organizaciji i promociji velikih tehno događaja širom Evrope i istovremeno proslavlja 40. izdanje svoje etikete Tauten.

 

Antigone, Beograd, Sarajevo


Kristina Lalić će zatvarati veče, odmah nakon Antigonovog dvočasovnog slota. Kristina se u Beograd doselila iz Kanade i pratila je svoju strast prema muzici u izboru karijere. Najpoznatija je po radu na emisiji Belgrade Clubbing i trenutno nastupa i bavi se produciranjem originalne muzike.

 

Ova Decibelova žurka u Sarajevu biće za ograničen broj ljudi, pa se preporučuje da nabavite svoju kartu na vreme. Sve tačne informacije o događaju mogu se pronaći na zvaničnom Facebook eventu.


All nighter u tehno katedrali


Nakon što je njegov Concrete kolega Francois X posetio Drugstore zbog all nighter seta, vreme je bilo da to učini i Antigone. U subotu, 28. oktobra, on će nastupati u glavnoj sobi tehno katedrale od 11 uveče. Ovaj nastup označiće početak njegove Drugstore rezidenture.

 

Sve što treba da znate o ovom događaju može se pronaći na Facebook eventu.

 

Antonin Jeanson to jest Antigone na čelu je francuske tehno scene, lider i mentor mlađim generacijama producenata i di-džejeva iz sveta elektronske muzike.


Njegovo prisustvo na scenu posebno je podržavano nakon objave EP-ja Forbidden Works na Zadigovoj etiketi Construct Re-form. Njegov moćan di-džej skill osigurao mu je mesto na line up-ovima brojnih međunarodnih klubova i festivala, kao i petogodišnju rezidenturu u klubu Concrete. On osvaja publiku raznovrsnim i intenzivnim muzičkim selekcijama, što mu je donelo sjajnu umetničku reputaciju.

 

Njegov najnoviji EP Ostitano objavljen je na etiketi Token, nakon čega fanovi mogu da očekuju album u
2018. godini. Njegov poslednji nastup na Balkanu bio je na ovogodišnjem Exit festivalu, gde je svirao sa Francois X-om na 3 različite bine, pored ostalih - na legendarnoj Dance Areni.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :