Antievrovizijski koncert Mortal Kombata na Kalemegdanu

Datum objave:21.04.2016

Pročitano:5287 puta

Datum održavanja: 14.05.2016

By:Zorica Čanadanović

Lokacija: Kalemegdan, Beograd

Beogradski bend Mortal kombat održaće tradicionalni „Antievrovizijski koncert“, sedmi po redu, na Kalemegdanu, na košarkaškim terenima „Partizana“, u subotu, 14. maja, od 20 časova, u organizaciji „Route 011“. Na bini će im se, kao gosti, pridružiti Irish Stew i Koalicioni sporazum, kao i bend iznenađenja.

 

Mortal Kombat: Antievrovizijski koncert


Od samog osnivanja, ova grupa okuplja ljude na svirkama u večeri finala Evrovizije i svake godine ima sve više publike. Koncert na Kalemegdanu biće najveći u njihovoj karijeri, a te večeri će svirati i pesme sa novog albuma „Besprekorna pobeda“, objavljenog 10. aprila, u izdanju „Menarta”, koje publika do sada nije imala prilike da čuje uživo.


Mortal Kombat neguje tvrđi zvuk, koji predstavlja kombinaciju metala i panka, a celu sliku zaokružuju beskompromisnim stavom i provokativnim tekstovima u kojima se na satiričan način obračunavaju sa svim aspektima modernog društva i okruženja u kojem živimo, pritom ne štedeći apsolutno nikoga. Pre „Besprekorne pobede“ su se predstavili albumima „Smrtonosna šorka“ (2011) i „Runda 2, udri!” (2013). Takođe, objavili su i DVD sa četvrtog Antievrovizijskog koncerta, održanog 2013. godine.


Svojoj publici Mortal Kombat uvek priređuje iznenađenja, pa je svaki „Antievrovizijski koncert“ unikatan i drugačiji od prethodnog. Ograničeni broj ulaznica za 7. Antievrovizijski koncert je u prodaji po promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Gigstixa, , u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat), Žila Shop-u (Belgrade Design District, Čumićevo sokače), Cigla & Krigla pabu (Dalmatinska 44) i Mungos CD Shop-u u Novom Sadu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :