Andrew Meller kreće na turneju po Kini

Datum objave:17.06.2019

Pročitano:1480 puta

Naš poznati di-džej i producent, Andrew Meller sledećeg vikenda započinje “Peace And Love” tronedeljnu turneju po Kini u okviru koje će od 21. juna do 6. jula imati šest nastupa, ali i dve Ableton radionice.
U oviru svoje prve azijske turneje, Meller će posetiti Peking i Šangaj, a svojim nastupom će se predstaviti i kao prvi internacionalni buking novootvorenog kluba 3NTRY.

 Požarevački di-džej i producent Andrija Antić, poznatiji kao Andrew Meller, autor je hitova Born Slippy Reincarnation Mix, Insomnia i Godfather’s Dance. Na sceni je od 2009. godine, kada je osnovao ReWire, projekat čiji je rezultat preko šezdeset izdanja. Osim ReWire-a, deo je i Beat and Juice i Depth Perception projekata, a alijas Andrew Meller počinje da koristi od 2014. godine.
U skorašnjoj produkciji, pohvalio bi se trakom Bee koja je trenutno veliki hit svetskih plesnih podijuma i izdata je za italijanski Flashmob Records. Ono što je takođe sveža vest je da je Andre Meller pre samo nekoliko dana najavio je EP na poznatoj Sola etiketi, koja je u vlasništvu poznatog dvojca Solardo.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :