Barutana klub Beograd

Andrew Meller gost predstojeće Electro Movement žurke

Datum objave:13.04.2017

Pročitano:4256 puta

Datum održavanja: 29.04.2017

Lokacija: Club Uno, Sokobanja

Nakon uspešnih žurki koje su se desile prošle godine, Electro Movement nastavlja u dobrom i energičnom ritmu sa pripremama za uzbudljivu letnju sezonu. Ovog puta udružili su snage sa organizacijom RUHR iz Kragujevca kako bi 29. aprila Club Uno i Sokobanju pretvarili u epicenter dobrog rejva! U goste im dolazi Andrew Meller jedan od najboljih domaćih DJ-eva i producenata, a pored njega tu će biti Filthy Kid i Vladimir T. Kompletna žurka biće audio-vizuelni šou kakav Sokobanja još nije videla. 

 

Electro Movement: Andrew Meller, Filthy Kid i Vladimir T


Prošle godine ceo svet je đuskao uz njegov edit kultne trake “Born Slippy” jer gotovo da nema svetski poznatog DJ-a koji je nije vrteo u svojim setovima. A sada ćemo konačno imati priliku da je čujemo i u Sokobanji. Andrew Meller je momak koji je na sceni od 2009. godine, a možda ga znate po projektima ReWire, Beat and Juice i Depth Perception.

 

 

Poznat je po jedinstvenoj tehnici i odabiru traka koje vam ne daju mira na podijumu za igru. Mellerov moto je “koliko energije daš, toliko ćeš je dobiti nazad” – pa čisto da znate šta da očekujete. Njegovi setovi su idealna kombinacija house, tech house, progressive i techno zvuka. Meller iza sebe ima nastupe u klubovima kako u Srbiji tako i u Evropi, kao i nastupe na nekim od naših najboljih festivala kao što je Exit.

 

 

 

Za momka koji stoji iza pseudonima Filthy Kid 2016. godina bila je i više nego uspešna i kada su u pitanju nastupi, ali i kada je u pitanju produkcija. Sa izdanjima kao što su Mercy Ep i Mutual EP zaintrigirao je velike svetske face, pa su te trake vrteli Christian Varela, Spartaque, Du’Art, Nicole Moudaber, Joseph Capriati, Luigi Madonna, Timmo i mnogi drugi. Kako kaže u 2017. godini ga čekaju još uzbudljivija izdanja, a planira da više eksperimentiše sa zvukom I različitim stilovima.

Vladimir Timotijević a.k.a Vladimir T je novo ime na kragujevačkoj DJ sceni čija karijera konstantno ide uzlaznom putanjom. Još u najranijem detinjstvu Vladimir je pokazivao interesovanje za elektronsku muziku. Nedavno je zaplovio i producentskim vodama. Voli da eksperimentiše sa žanrovima, od laganog progressive zvuka sve do tvrdih, mračnih techno bitova. Nakon nastupa u klubovima u Kragujevcu, Kraljevu, Nišu i Šapcu, kao i na festivalima VIBE i RUHR, sada stiže i u Sokobanju.

 

Žurka startuje u 22h, a ulaz je 250 dinara. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :