Andrea Oliva: 10 traka koje pale podijume za ples širom sveta

Datum objave:24.12.2016

Pročitano:4169 puta

Datum održavanja: 30.12.2016

By:Marija Joksimović

Andrea Oliva je momak koji dolazi iz Švajcarske i njegova karijera DJ-a i producenta išla je samo uzlaznom putanjom. Muziku je ozbiljno zavoleo sa 12 godina, sa 15 je već stao za DJ pult, nakon što je klesao muzičko znanje i sluh radeći u jednoj prodavnici vinila, vrlo brzo se povezao sa promoterima klubova i otpočeo karijeru. Nastupao je svuda od Majamija do Ibice i na svim ostalim značajnim mestima. Kada je produkcija u pitanju njegove trake našle su se na velikom broju poznatih svetskih etiketa, a osim autorskim trakama klupske zidove tresli su i njegovi remixi za poznate izvođače. Kruna njegove dosadašnje karijere je njegov prvi album 4313.

 

Andrea Oliva


Oliva će nastutpiti u petak 30. decembra u Hangaru u okviru prve večeri novogodišnjeg Central Dance Eventa. Mogli bismo još mnogo toga da vam kažemo o njemu, ali njegova muzika će to ipak bolje uraditi. Zato vam predstavljamo 10 traka sa njegovim potpisom koje podijume u klubovima širom sveta dovode do usijanja, a takođe su zauzele visoke pozicije na top listama na Beatportu.


Andra Oliva - That Shhh

 

 

Andrea Oliva - Scream 

 

 

Guti - Bad Time Stories (Andrea Oliva remix)

 

 

Andrea Oliva - Decomposing

 


Andrea Oliva - Click Off

 


Luciano - Rise Of Angel (Andrea Oliva remix)

 


Andrea Oliva - Love At Zoe

 

 

Andrea Oliva - River Deep

 

 

Alex Neri - Lady Rawness (Andrea Oliva remix)

 


Andrea Oliva - Seven Billion Butterflies

 

 

Prve večeri Central Dance Eventa, pored Olive, nastupiće i The Martinez Brothers, dok će domaću podršku pružiti IDQ, Ilija Djoković i DBDZ. Više o žurci pronađite na Facebook eventu

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :