Ana Ćurčin promoviše album Sketches of Belonging u Pančevu

Datum objave:12.04.2016

Pročitano:4261 puta

Datum održavanja: 20.04.2016

Lokacija: Scena kulturnog centra, Pančevo

Koncert Ane Ćurčin i njenog benda održaće se u sredu 20. aprila od 21 sat na Sceni Kulturnog centra Pančeva. Ana prvi put nastupa u Pančevu i tom prilikom promovisaće prvi studijski album "Skteches of Belonging" koji je objavljen u januaru 2016. godine. 

 

Ana Ćurčin i bend / foto: Emma Szabo

Ana Ćurčin i bend / foto: Emma Szabo

Ana Ćurčin je kantautorka rođena u Bagdadu, odrasla u Moskvi i koja živi i radi u Beogradu. Njena muzika je nežna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom. Ana aktivno svira od decembra 2012. godine, nastupa solo ili sa bendom, a njenu muziku publika je mogla da čuje u Srbiji, regionu i širom Evrope. Učestvovala je na prestižnom Waves Festivalu u Beču, kao i na festivalu MENT u Ljubljani. Početkom 2015. godine otvorila je novu sezonu koncerata u legendarnom Studiju 6 Radio Beograda i predstavila publici novi bend (Goran Antović, Marko Cvetković i Blagoje Nedeljković, kasnije im se priključuje i gitarista Tom Benzon).

U januaru 2016. godine Ana Ćurčin objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom “Sketches of Belonging”, a prva dva singla, za koja su snimljeni i video spotovi, su pesme "Remain Calm" i "Unknown". Veliku pažnju javnosti Ana Ćurčin izazvala je saradnjom sa tradicionalnim Ansamblom Kolo i pesmom "Lastavice, lasto" koja je objavljena krajem leta prošle godine.

Karte za koncert po ceni od 300 dinara mogu se kupiti na blagajni Kulturnog centra.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :