Amy Winehouse i Jimi Hendrix tribute bendovi u Božidarcu

Datum objave:08.11.2016

Pročitano:3328 puta

Datum održavanja: 12.11.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac

Nema mnogo muzičara koji se usuđuju da izvode dela velikana poput Amy Winehouse i Jimija Hendrixa. Ali zato Amy's House i Trio Freedom znanjem, umećem, virtuoznošću i kreativnošću postižu neverovatnu sličnost sa umetnicima koji ih inspirišu, što će i dokazati 12. novembra na Vračar Rocks festivalu.

 

Amy's House i Trio Freedom

Amy's House je bend koji autentičnom pojavom i još autentičnijom svirkom i vokalom veliča lik i delo velike jazz/soul pevačice, Amy Winehouse.  Osmočlani muzički sastav čine vrhunski muzičari, profesionalaci koji iza sebe imaju veliki broj scenskih nastupa i studijskih sati, a okupili su se tek pre nešto više od godinu dana oko ideje da donesu slušaocima, pratiocima i obožavaocima čaroliju koju je stvarala Amy Winehouse - jedna od najnajgrađivanijih i najpriznatijih pevačica i autora novog doba. Da su u tome i uspeli govore reakcije i komentari na do sada održane koncerte, ali i pozivi, pohvale i reči podrške koje stižu iz čitavog regiona.

 

Amy's House

Ono što karakteriše ekipu okupljenju oko Amy's House je kompletni audio-vizuelni spektakl, jedinstven i neponovljiv... jednom rečju - autentičan. Pevačicu Amy Winehouse, predstavlja Nevena Filipović, mlada, afirmisana jazz/soul/fado pevačica. Zahtevnoj ulozi odgovorila je do najsitnijih detalja: stilom, šminkom, pokretom i vokalnom interpretacijom dostigla je zapanjujuću sličnost. U to će se uveriti i posetioci Centra za kulturu Božidarac koji će jedinstveni Amy Winehouse tribute bend biti u prilici da vide u subotu, 12. novembra, u okviru Vračar Rocks festivala.

U subotu će se u Božidarcu okupiti i poštovaoci Jimija Hendrixa, jer ćemo i njegove hitove u izvođenju grupe Trio Freedom biti u prilici da čujemo i vidimo u Radoslava Grujića 3. Trio Freedom inspirisan je aktuelnošću i jakim socijalnim uticajem muzike Jimi-ja Hendrix-a. Solistička karijera čuvenog gitariste trajala je samo tri godine, od 1967-1970, ali je za tako kratko vreme Hendrix postao jedan od najuticajnijih muzičara svih vremena. Njegovo umeće sviranja gitare, zajedno sa snažnim porukama koje njegova dela nose... i dalje su neprevaziđeni. Trio čine Nenad Antanasijević Antanas (bubanj), Igor Lazić (bas gitara) i Goran Kostić (gitara, vokal).

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od​ svega 300 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Više informacija na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :