Amsterdam Dance Event predstavlja prve učesnike konferencije i festivala 2022.

Datum objave:11.05.2022

Pročitano:2510 puta

Lokacija: Amsterdam

Amsterdam Dance Event se sprema za potpuni povratak u život 2022. godine, sa obnovljenim interaktivnim pristupom za ADE Pro konferenciju i ADE festival koji će se ponovno održavati u noćnim satima. Prvi potvrdjeni govornici za ADE Pro uključuju Diplo, Sunnery James & Ryan Marciano, Suzanne Ciani and Youssou N’Dour, Ciani i N’Dour koji će zauzeti centralno mesto u toku festivala sa nastupima uživo tokom ADE-a. 

 

ADE 2022


Na listi ostalih umetnika su i Afrojack, Armin van Buuren, Ben Böhmer, CloZee, DJ Stingray 313, Louisahhh, Oliver Heldens, Tiësto, Worakls Orchestra i mnogi drugi. 

ADE Pro konferencija

Dugo očekivani povratak ADE Pro-a 2022. u svoju matičnu bazu Felix Meritis će ponovo sadržati program prepun nastupa uživo. Detaljne sesije i diskusije sa naglaskom na interakciju i detaljno “uranjanje” u program festivala sa prvim potvrdjenim govornicima, uključuju i globalnog producenta koji prkosi žanru i DJ-u Diplo, kao i kumu trenutne kreativne eksplozije u Africi Youssou N’Dour i pioniru modularnog sintisajzera i legendi elektronske muzike  Suzanne Ciani. 
Pored toga na ovogodišnjoj konferenciji imaćemo priliku i da čujemo  Sunnery James & Ryan Marciano koji će razgovarati o svom prvom albumu i novom dokumentarnom projektu, kao i predsedavajucu preduzetnicu IMPALA-e Helen Smith i preduzetnika Ben Turner, uz još mnogo govornika koji će biti dodati u narednim mesecima. 

Pored nastupa na ADE Pro konferenciji, Susanne Ciani će takodje pokazati svoje umeće uživo na Melkweg bini u saradnji sa Metropol orkestrom. Youssou N’Dour dovodi svoj bend Super Étoile De Dakar uz koji će nastupiti uživo u Concertgebouw sali. 
Melkweg će biti domaćin jednonedeljnog programa sa Dave Clarke Presents, Hospitality, Monstercat Showcase, Oliver Heldens i drugim emisijama i klupskim večerima. 


Paradiso će da predstavi francuskog producenta CloZee, kao i ponovni nastup  Speedy J’s STOOR i Cloud 8 x Ziongate’s Tribes koji su premijerno nastupili prošle godine, Gyedu-Blay Ambolley i njegov Sekondi band na bini Tolhuistin. 
Pored toga DGTL najavljuje nastupe uživo Ben Böhmer-a and Worakls Orchestra, Alan Walker izlazi na scenu sa AFAS live, Into the Woods and Dockyard x Mystic Garden se vraća sa višednevnim dogadjajima, zajedno sa Afrojack, Armin van Buuren, David Guetta, Tiësto i drugim koji popunjavaju AMF-ov spisak nastupa u Johan Cruijff Areni.

Prve ulaznice za pojedinačne dogadjaje za ADE Festoval će uskoro postati dostupne na ADE veb stranici. Pored pojedinačnih ulaznica, ADE Pro Pass je trenutno dostupan po Early Bird cenama i omogućava pristup celom ADE programu, uključujući i kompletnu konferenciju i festival, plus obilje dogadjaja za umrežavanje i mnogobrojne mogucnosti za profesionalce muzičke industrije, uz potpun pristup svim ADE poslovnim čvoristima i još mnogo toga. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :