Amsterdam Dance Event predstavlja: Ples je rejv-olucija!

Datum objave:18.02.2022

Pročitano:1900 puta

Lokacija: Amsterdam

Ovog popodneva (15:00h po srednjeevropskom vremenu), ADE će prikazati kratki film -Ples je rejv-olucija- koji će vas odvesti na kratko putovanje slaveći suštinsku vrednost klupske kulture, elektronske muzike, rejva i svih jedinstvenih konekcija koje nastaju u tom procesu. Dok se spremamo da krenemo na put ka ADE 2022, dokumentarni film savršeno prikazuje gotovo neopisiv izraz slobode i ličnosti koje vidjamo na podijumima za igru širom sveta. 

 


ADE će trajati od 19-23. oktobra 2022.

Ovo je poslednja šansa da se unapred registrujete za ovogodišnju Pro Pass ulaznicu i unapred obezbedite promo cenu ulaznica pre nego što karte udju u zvaničnu prodaju. 

O ADE

Amsterdam Dance Event, inicijativno kreiran od strane Bume, je izrastao u najveći i najuticajniji klupski festival i konferenciju elektronske muzike na svetu. Petodnevni dogadjaj sadrži sve zamislive aspekte elektronske muzičke kulture, sa namenskim programom konferencija, opsežnim umetničkim i kulturnim programom, živom muzikom i nastupima DJ-a/umetnika, koji se održavaju širom grada.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :