Amsterdam Dance Event predstavio ADE LIVE

Datum objave:07.07.2016

Pročitano:2687 puta

Datum održavanja: 20.10.2016 - 21.10.2016

Lokacija: Amsterdam

Amsterdam Dance Event (ADE) najavio je ADE Live, dvodnevni showcase program koji će se održati u poznatim amsterdamskim klubovima Melkweg, Paradiso i Sugar Factory, gde će posetioci festivala i profesionalci iz muzičke industrije istraživati najbolje live act nastupe. Prva edicija ADE Live održaće se u četvrtak 20. i petak 21. oktobra tokom trajanja ADE festivala, a među izvođačima naći će se Jessy Lanza, RÜFÜS, SUUNS, River Tiber and CUT i mnogi drugi.

 

Amsterdam Dance Event / Photo: Vincent van den Boogaard

Photo: Vincent van den Boogaard

Izvođenje muzike uživo u poslednje vreme ima posbnu ulogu kada je elektronska muzička scena u pitanju i svake godine ADE ugosti neke od najboljih live act izvođača. Kako bi dalje promovisali i razvijali ovaj fenomen, organizatori ADE odlučili su da naprave pozornicu za mlade talente u usponu na legendarnim lokacijama Melkweg, Paradiso and Sugar Factory.

Znatiželjni ljubitelji muzike, avanturističkog duha moći stajaće rame uz rame sa budućim zvezdama ADE Live. A za artiste to predstavlja priliku da izgrade svoje ime pred publikom, bukerima, agentima i ostalim profesionalcima u industriji.

 

Amsterdam Dance Event

Za ADE Live do sada su potvrđeni: RÜFÜS, SUUNS, Blanck Mass, Louis Mattrs, CUT_, Pitto live, ZES, Jessy Lanza, Salute, River Tiber, Vuurwerk, Sofie Winterson and Polynation.

 

Amsterdam Dance Event

Amsterdam Dance Event (ADE) najveći svetski klupski festival i konferencija elektronske muzike, održaće se od od 19. do 23. oktobra. Amsterdam Dance Event (ADE) je vodeća platforma elektronske muzike i najveći klupski festival na svetu sa velikim spektrom svih elekronskih podžanrova. ADE festival ima oko 300 događaja na kojima učestvuje i do 2.000 di-džejeva tokom pet dana u više od 100 klubova, a koji zajedno čine Amsterdam jednim od najvibrantnijih i inspirativnih clubbing gradova u svetu. Program podrazumeva nastupe najvećih artista na planeti, rame uz rame sa talentima koji tek traže svoje mesto pod suncem, a koji stvaraju u svim oblicima i žanrovima elektronske muzike.

Više informacija: www.a-d-e.nl.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :