Amsterdam Dance Event objavljuje datume za 2022. i povratak ADE Pro konferencije

Datum objave:26.10.2021

Pročitano:1400 puta

Lokacija: Amsterdam

Amsterdam Dance Event objavljuje datume za 2022. i povratak ADE Pro konferencije www.amsterdam-dance-event.nl

Amsterdam Dance Event će se održati od 19. do 23. oktobra 2022. Pored festivalskog programa, održaće se i dnevna poslovna konferencija. 

 

ADE 2022
 
ADE 2021: Uspešan povratak elektronske muzike u Amsterdam! 
Ove godine za manje od mesec dana, Amsterdam Dance Event, u saradnji sa opštinom i gradskom elektronskom muzičkom scenom, potvrdio je dešavanje više od 350 nastupa koji su ugostili preko 300.000 posetilaca. S obzirom na ulogu koju je ADE ispunio ove godine, to je bio možda najvažniji prikaz u svojoj istoriji- navodi holandski nacionalni list Volkskrant. 

Pored dobro poznatih festivalskih dogadjaja, kao što su DGTL, Loveland i DJ Mag Top 100, ovogodišnji brojni dogadjaji uključ i nastupe poput Niklas Paschburg's koncerta uživo u sali Concertgebouw, He.She.They at Shelter and Speedy J's STOOR projekat u Paradiso-u, kao i dogadjaje iz oblasti umetnosti i kulture, kao što je rezidencija umetnika u saradnji sa Villa Buitenlust, Ester i Muziekgebouw, kao i energični Ark Rave Studio. Organizacija je takodje saradjivala sa Borisom Acketom, Kris Van Mejerom i Lumus instrumentalistima kako bi simbolično označila veliki ponovni početak noćnog života u Amsterdamu prikazujuću umetničku instalaciju BAKEN na vrhu A’DAM tornja. 

Iako je ADE-ove konferencija već bila otkazana u septembru, profesionalci iz industriju su imali priliku da se sastanu u ADE Business Hangout-u i da ucestvuju u specijalnom izdanju za prezentaciju inovacija ADE-ovog mesečnog Talk Show-a ADE in Conversation. U emisiji su ucestvovali DJ Pierre, Colin Benders i lideri industrije iz Roblox i Universal Music Group-a koji su raspravljali o inovacijama u elektronskoj muzici i njenoj industriji kao što je Metaverse. Sve se odvilo u sali gde su se publika uživo i virtuelno spojile u jednoj prostoriji. 

O ADE

Amsterdam Dance Event, inicijativno kreiran od strane Bume, je izrastao u najveći i najuticajniji klupski festival i konferenciju elektronske muzike na svetu. Petodnevni dogadjaj sadrži sve zamislive aspekte elektronske muzičke kulture, sa namenskim programom konferencija, opsežnim umetničkim i kulturnim programom, živom muzikom i nastupima DJ-a/umetnika, koji se održavaju širom grada.

Amsterdam Dance Event je organizovan od strane organizacije The Amsterdam Dance Event Foundation. 
Osnivački partner: Buma
Glavni partner: Heineken i Desperados. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :