Amnesia Ibiza Žurka u Beogradu - otkrivamo imena hedlajnera!

Datum objave:30.03.2018

Pročitano:1122 puta

Datum održavanja: 13.04.2018

Lokacija: Beograd

Ko su hedlajneri Amnesia Ibiza žurke u Beogradu?

Vest da će se u trenutno najaktuelnijim beogradskim klubovima Hype i Martinez Bar-u održati Amnesia Ibiza žurka odjeknula je poput munje. Legendarna Amnesia Ibiza, odabrala je petak 13. april za datum svoje žurke u Srbiji, a imena koja će nastupiti sigurno će obradovati sve klabere koji su se pitali u čiji će setovima imati prilike da uživaju.

 


Darius Syrossian, poreklom iz Irana, a baziran u Engleskoj, je puštao muziku u gotovo svakom velikom klubu i festivalu, na svim mogućim kontinentima – ovaj pasionirani ljubitelj house i techno zvuka producira muziku za najbolje svetske etikete, a 2016. godine pokreće vlastitu etiketu i radio show pod imenom Do not Sleep. Darius živi za muziku i to naglašava u svakom svom intervjuu. Ovaj energični mladić je nekoliko puta zapalio domaće klabere, a sada će pred onim najvernijim nastupiti u pravoj klupskoj atmosferi.

 


Mar-T je resident Amnesia Ibiza još od davne 1999. Od 2012. do 2014. Mar-T je bio rezident DJ na čuvenim MUSIC ON žurkama legendarnog Marca Carole, a danas je deo "HITE" porodice koja svake srede priređuje lude žurke u Amnesia Ibiza. Ovaj momak će sigurno zadobiti simpatije domaće publike svojim senzualnim tech-house setom.

 


Sjajnim hedlajnerima koji nas očekuju u petak, 13. aprila domaću podršku će pružiti momci koje ne treba posebno predstavljati – oni su rezidenti Hype-a i Martinez Bar-a i omiljena imena među domaćim ljubiteljima kvalitetnog tech-house zvuka – u pitanju su Nexie, John Belk, Danijel Čehranov i Vuk Smiljanić.


Sigurni smo da nas očekuje pravi spektakl za sva čula i vrhunska party produkcija, a još vesti o događaju slede uskoro.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :