Amira Medunjanin 10, 11, 12. oktobra u Kombank dvorani

Datum objave:14.09.2020

Pročitano:1713 puta

Datum održavanja: 11.10.2020 - 13.10.2020

Lokacija: Beograd

Pevačica sevdalinki i tradicionala svetskog glasa Amira Medunjanin održaće tri koncerta u nizu 10, 11. i 12. oktobra (20:00) u Kombank dvorani u Beogradu.


Amira će se beogradskoj publici predstaviti u "maloj, lijepoj, intimnoj" postavci, prvi put u pratnji vrsnog harmonikaša Mustafe Šantića, koji je jedan od svirača na njenom nedavno objavljenom albumu "For Him And Her", na kome je snimila pesme koje su izvodili legende narodne muzike Toma Zdravković i Silvana Armenulić.

 

Foto: Miloš Vojnović

"Mustafa je bivši član, jedan od osnivača Mostar Sevdah Reunion-a, sa kojim sam krenula u muzičke vode. Mi ćemo prenijeti samo jedan mali dio priče sa novog albuma. Otpjevaćemo popriličan broj pjesama, čak i neke od Tome i Silvane, možda, koje nismo stavili ovaj put na ploču. Naravno udarni nam je sevdah, tako da će Azra možda da zazvuči u nekom narodnjačkom filmu, a možda ćemo Azru ovaj put prekočiti", najavljuje Amira.

Koncert u doba pandemije Kovid-19 mora biti u skladu sa zdravstvenim propisima, uz rastojanje, maske i ograničen broj od 450 posetilaca u Kombank dvorani. Amira naglašava da "moramo se paziti" i da to neće smetati: "Energija je nezaustavljiva, bez obzira bili udaljeni deset ili 50 metara. Ovo su posebne okolnosti. Prošli smo gore stvari u životu, proći će i ovo".

Ulaznice koštaju 1.800, 2.200 i 2.600 dinara preko mreže Tickets.rs i na blagajni Kombank dvorane.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :