Ame uživo na burn Residency Mix Off žurki!

Datum objave:24.04.2014

Pročitano:4144 puta

Datum održavanja: 26.04.2014

Lokacija: Depo, Beograd

Delimo 3x2 karte za ovu žurku! Javite se na mail: karte@urbanbug.net.

 

Poznati nemački projekat Ame, nastupiće uživo na burn Residency Mix Off žurki, 26. aprila u Depou (Travnička 3) u Beogradu. To će, ujedno, biti i prvi beogradski „live“ za Franka Wiedemanna koji, u okviru Ame, nastupa upravo na ovaj način. Publika će prisustvovati i proglašenju pobednika burn Residency, najvećeg svetskog DJ takmičenja a nastupiće i najveće domaće DJ zvezde Lea Dobričić, Dejan Milićević, Marko Milosavljević i Vlada Janjić. Ulaznice po promotivnoj ceni od 590 dinara dostupne su na prodajnim mestima Eventima i Gigstiksa a redovna cena biće 790 dinara.

 


Uzbudljivi muzički okršaj finalne burn Residency sedmorke koju čine Antrax, Minimalistic, Luka Vuković, Milosss Arsović, Novak, Underboki i Dušan Lazović, počeće u 22h. Nakon njihovih setova biće proglašen pobednik koji će se, kao predstavnik Srbije, dalje takmičiti na svetskom finalu na Ibici. Posle proglašenja, party nastavljaju iskusni Vlada Janjić i Marko Milosavljević u „back2back“ setu, uslediće ekskluzivni „live“ Ame a zatim i zajednički nastup Lee Dobričić, prošlogodišnje burn Residency pobednice i Dejana Milićevića, proslavljenog beogradskog DJ-a i producenta.

Neobični duo Ame, koji zajedno sa Frankom čini i Kristian Beyer, poznat je po tome što Frank nastupa uživo a Kristian kao DJ. Prepoznati su širom sveta po eklektičnom stilu koji pod aurom deep housea kombinuje različite žanrove elektronike, donosi dubinu, kvalitet i inovacije i probija granice klupskih pravaca plasirajući novi zvuk, aranžmane i raspoloženja. Zajedno sa Dixonom, Frank i Kristian vode čuvenu etiketu Innervisions, poznatu po pažljivo biranim izdanjima, a prošle godine otvorili su i prodavnicu ploča u Berlinu, Muting the Noise, koja je istovremeno i kancelarija, studio i mesto gde fanovi mogu da pričaju sa njima. Frank uspešno vodi i svoj projekat Howling, zajedno sa australijanskim pevačem RY X-om, a njihov hit “Howling” dostigao je popularnost skoro kao i Rej, traka koja je utisnuta u istoriju elektronske muzike. Zajedno sa Marcelom Dettmannom, Frank sprema izdanje za koje kaže da će, između ostalih, sadržati i jednu traku bržu od 130 bpm-a, a biće izdato za legendarni berlinski label Ostgut Ton.
 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :