ALTO REED: Čuveni saksofonista iz Detroita specijalni gost Texas Flood-a!

Datum objave:18.09.2015

Pročitano:4858 puta

Datum održavanja: 19.09.2015

Lokacija: Mikser House, Beograd

U subotu, 19. septembra, u 21h, najbolji bluz – rok sastav na ovim prostorima održaće tribute koncert u čast Džimiju Hendriksu, a povodom obeležavanja 45 godina od smrti slavnog gitariste. Kao specijalan gost, na bini Mikser House-a, Texas Flood-u će se pridružiti čuveni američki saksofonista, Alto Reed, dugogodišnji član Bob Seger and the Silver Bullet benda i član amerkiče rock’n’roll kuće slavnih.

 

ALTO REED: Čuveni saksofonista iz Detroita specijalni gost Texas Flood-a! | Mikser House 2015

U subotu, 19. septembra, u Mikser House-u će se svirati neke od najboljih numera legendarnog gitariste od koga smo se oprostili pre tačno 45 godina. Texas Flood, koji već pet godina unazad održava tribute koncerte u čast Džimiju Hendriksu, ponovo će obeležiti ovaj, za rok istoriju veoma značajan, datum koji će ovoga puta biti uveličan i nastupom specijalnog gosta koji u Savamalu stiže pravo sa bluzom obojenih ulica Detroita.

 

ALTO REED: Čuveni saksofonista iz Detroita specijalni gost Texas Flood-a! | Mikser House 2015


Alto Reed, član i jedan od osnivača čuvenog Bob Seger Silver Bullet benda, muzičar koji je uvršten u američku rock’n’roll Kuću slavnih, kao i u kanadsku bluz Kuću slavnih, nastupiće u subotu u Mikser House-u. Čuveni saksofonista poznat je po sjajnoj atmosferi koju pravi na svim svojim nastupima - solo i grupnim - dajući bluzu potpnuno novu dimenziju, a tokom svoje karijere imao je priliku da svojom muzikom obogati nastupe brojnih zvezda među kojima su The Blues Brothers, Otis Day, Jeff Daniels, Kid Rock i mnogi drugi.

 Ulaznice za koncert dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tixa (Mikser House, Corner Shopovi, Vulkan knjižare) po ceni od 400 dinara, dok će cena na ulazu biti 600 dinara. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :