Alternativa, Kid Kimi i Nic Lawyer ovog petka u klubu DOT

Datum objave:05.04.2017

Pročitano:4710 puta

Datum održavanja: 07.04.2017

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: DOT

Dvojac Alternativa, Masai Warrior Kid Kimi i mlada nada tehno domaće scene Nic Lawyer smenjivaće se za DJ pultom u petak 7. aprila u klubu DOT. Svojom jedinstvenom kombinacijom energija i gruva nateraće vas da đuskate celu noć! 

 

Alternativa, Kid Kimi i Nic Lawyer u klubu DOT

Alternativa
nije samo priča o muzici i klabingu, već pre svega priča o jednom sjajnom prijateljstvu momaka koje je spojila upravo muzika. Projekat ALTERNATIVA čine Nemax Jackmill i Kristijan Petrovski, dva momka čiji entuzijazam za klabingom prevazilazi jedino njihova ljubav prema puštanju muzike. Tokom poslednjih godinu dana ovaj dvojac polako ali sigurno ustanovljava svoje čvrsto mesto na beogradskoj klupskoj sceni. Muzika koju puštaju predstavlja mešavinu varijaciju između deepa i technoa pomešanih sa dobrim gruvom progresiv melodija.


Kid Kimi je član "Masai Warriors" labela, koju jos cine Vuk Smiljanić, Danijel Čehranov i Zwein. U njegovim setovima se može čuti fuzija ambient, deep, dub, housea i technoa. Pored stalnih zurki na kojima nastupa sa clanovima "Masai Warriors" ekipe, nastupao je i sa nekim od svetskih imena kao što su Oxia, Kerri Chandler, Kenny Larkin, Vince Watson, Nic Fanciulli, Rolando, Eric Cloutier, Chymera, Aril Brikha, Carlo Lio... I od domaćih imena Dušan Kačarević, Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Marko Nastić, Peppe...

Nic Lawyer
rođen je 1990. godine u Prokuplju, a kasnije prelazi da živi i radi u Nišu. Počeo je da radi kao DJ sa 15 godina po lokalnim klubovima u Prokuplju, a od 2009. godine počinje da radi i u niškim klubovima. Od novembra 2013. godine postaje resident DJ u Clubu 'LIV', gde je nastupao sa Markom Nastićem, Leom Dobričić i mnogim drugim DJ-evima.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :