Allnighter Kristijana Molnara u klubu DOT

Datum objave:25.01.2017

Pročitano:5344 puta

Datum održavanja: 27.01.2017

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: DOT

Kristijan Molnar, miljenik klupske publike i tvorac značajne radio emisije Christallization Radio Show, u petak 27. januara nastupa ”all night long” u klubu DOT!

 

Kristijan Molnar u DOT-u


Svoju muzičku karijeru Kristijan Molnar započeo je radisjkom emisijom Christallization Radio Show koja je nastala iz skromne želje za promovisanjem sveže elektronske muzike slušaocima radija, i od tog momenta oni su nerazdvojni tandem. Već četiri godine iza sebe uspešno predstavljaju trendove u elektroskoj muzici i gostujućim miksevima i intervjuima promovišu domaće i strane artiste. Nebitno da li je Disco, Chicago, House, Deep Techno, New Wave, Funk ili Soul, ideja Christalliyation radijske emisije je da emituje muziku budućnosti kroz fuziju muzičkih plesnih ritmova koji dolaze pravo sa svetskih plesnih podijuma.

 

Konstantnim preslušavanjem nebrojeno mnogo izdanja, Kristijan u potpunosti zna koji su trenutno najtraženiji zvuci svetske underground scene i time širi kako svoje, tako i horizonte svojih slušalaca. Chritallization radijska emisija punom parom ulazi u svoju šestu sezonu za koju priprema lepa iznenađenja. Imena koja su do sada gostovala intervjuima i DJ mixevima a veoma su vredna pomena su Red Axes, Dorisburg, map.ache, Die Wilde Jagd, Luc Mast koji inače programski menadžer poznatog De School-a. Kristijanova karijera izvan radijskog boksa konstantno buja i do sada može da se pohvali nastupima na svetski poznatoj Dance Areni Exit festivala, Love Fest-u i MAD In Belgrade festivalu ali i u klubovima Amsterdama, Kipra i Hrvatske. Protekla godina bila je više nego uspešna za ovog sada već uveliko poznatog i slobodno možemo reći, jednog od najvećih miljenika domaće scene. Nastupao je na velikom broju događaja od kojih se definitivno izdvaja zatvaranje jedne večeri Dance Arene, pa Haiku žurka u Parizu, a sa velikim brojem svetski poštovanih imena od kojih su neka Black Coffee, Jeff Mills, David August, Red Axes, Redshape, Daniel Baughman, Marcus Worgull, Sandrino, Kim Ann Foxman, The Drifter, Oskar Offermann, Job Jobse, Jennifer Cardini, Ron Wilson, delio je DJ pult. Takođe, protekle godine postao je deo projekta Stereotip koji je do sada imao dve uspešne žurke u Zagrebu i Beogradu, a čiji su osnivači Dixon i Felver. Kristijan Molnar uživa u svojim rezidenturama beogradskih klubova 20/44 i Drugstore, a skoro je postao i resident jedne večeri u zagrebačkom klubu Masters.


www.christallization.rs

https://soundcloud.com/kristijanmolnar


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :