All nighter žurka Ilije Đokovića u DOT-u

Datum objave:26.04.2018

Pročitano:2165 puta

Datum održavanja: 27.04.2018

Lokacija: Beograd

Započnite poslednji vikend ovog prelepog aprila all nighter žurkom Ilije Đokovića u DOT-u. U petak, 27. aprila Ilija će vas povesti na višečasovno magično putešestvije dolinama techno-a.

 

 

U regionu Balkana na kom je početkom 2000-tih electro scena krenula da cveta, Ilija se svojom kreativnošću i radom istakao kao jedna od zvezda u usponu. Njegov trademark svakako su energični setovi koji odišu melodičnim i euforičnim technom, a on će i ovog petka u DOT-u napraviti pravi mini spektakl na dancefloor-u.


Kakav je u di-džejingu, Ilija je takav i u produkciji- autentičan i dosledan svom duhu, praveći trake koje zrače energijom. Pored gromoglasne prihvaćenosti od strane publike, njegove trake zadobile su i simpatije nekih od velikana svetske electro scene- između ostalih i Adama Beyer-a, UMEK-a, Sam Paganini-ja.


Nastupao je na najvećim domaćim i regionalnim festivalima i klubovima, a svoje trake objavljuje i pod etiketom Monike Kruse, Terminal. Ilija je primer da jedna down-to-earth osoba može da pravi nebeske žurke i trake.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :