Barutana klub Beograd

ALL ME FEST NOVA SVEST: Talas pozitivne promene u srcu Beograda!

Datum objave:05.05.2015

Pročitano:5256 puta

Datum održavanja: 10.05.2015

Lokacija: Mikser House, Beograd

All Me Fest Nova Svest, koji se u organizaciji Centra novih perspektiva i Mikser House-a održava u nedelju, 10. maja, od 11 do 20 časova, je pažljivo kreiran kako bi omogućio ljudima da dobiju uvid u sve blagodati prirodnog i harmoničnog načina života, kao i da steknu prva praktična znanja na putu ličnog razvoja.

 

ALL ME FEST NOVA SVEST: Talas pozitivne promene u srcu Beograda! | Mikser House | Beograd | 2015

Ovaj jedinstveni događaj predstaviće bogat i raznovrstan jednodnevni program čiji će učesnici biti stručni predavači kao i pojedine poznate ličnosti koje svojim delovanjem postaju sinonim za svestan, zdrav i ispunjen način života.

Posetioci će imati priliku da u okviru programa prisustvuju na šest potpuno različitih razvojnih i motivišućih predavanja i praktičnih radionica, kao i da na bini posmatraju prezentacije raznih veština za negu duha i tela.

Na predavanjima možete saznati:
Kako održati visok nivo svesti u toku dana (Nebojša Nedić), šta to znači vratiti se sebi i kako se izvodi meditacija na zvuk (Branko Kovačević i Srđan Gojković Gile), koja je uloga 7 energetskih centara u telu svakog čoveka (Tatjana Jevđović uz specijalne goste), kako su životna iskustva promenila poznatu spisateljicu i prvu srpsku blogerku (Žana Poliakov), koje su to tajne čišćenja organizma od toksina (Georgij Nazarov) i zašto je ljubav prema sebi jedini pravi lek (Margarita Milenković).

 

ALL ME FEST NOVA SVEST: Talas pozitivne promene u srcu Beograda! | Program | Mikser House | Beograd | 2015

U prostoru Mikser Housa, predstaviće se i brojni izlagači čiji se proizvodi i usluge zasnivaju na zdravom i holističkom pristupu životu. To će biti jedinstvena prilika da se na jednom mestu okupe svi ljudi koji svoje poslovanje zasnivaju na pravim vrednostima i poštovanju prirode.

Da bi svim roditeljima omogućili kratak predah od dnevnih obaveza i nesmetano prisustvo na predavanjima, pripremljen je dečji kutak sa organizovanim programom koji sprovode iskusni i edukovani animatori.

Festival je otvoren od 11 do 20 časova, a ulaz je 150 dinara.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :