Alien Rain i AZF će imati svoj beogradski debi 13. Aprila

Datum objave:27.03.2019

Pročitano:1801 puta

Datum održavanja: 13.04.2019

Lokacija: Drugstore, Beograd

Music Reactions počinje proleće sa stilom! 13. Aprila njihov gost u "Katedrali" biće Milton Bradley, ovo će biti beogradski debi za Bradleyev esid tehno projekat – Alien Rain. Pored Miltona nastupiće i najnoviji mesija francuske tehno scene – Audrey Carcassonne aka DJ AZF.

 Godine iskustva na berlinskoj elektronskoj muzičkoj sceni donele su Milton Bradleyu reputaciju umetnika vizionara koji je odvažan i ima raznovrstan, ali uvek uzbudljiv "zvuk". Bredlijeva ljubav prema esid hausu je tinjala u njemu i najzad rezultirala "rađanjem" projekta "Alien Rain", 2012. godine. Naziv projekta je referenca na SF film iz 60ih koji prikazuje invaziju vanzemaljaca na Zemlju. Hipnotički, obuzimajući, naučno-fantastični ritmovi 303-ke su nešto što je karakteristično za Alien Rain. Esid tehno najvišeg reda u kojem pronalazimo hladna prostranstva Svemira koja Bredli dočarava kroz emotivni intenzitet uvek prisutan u njegovoj produkciji.

DJ AZF je idolizovana od strane grupe njenih hard kor obožavalaca koji je smatraju novim mesijom francuske tehno scene. Njen život je postao neprekidni niz prestižnih saradnji, visoko-kvalitetnih setova i trijumfalnih nastupa širom Francuske i Evrope. Počela je da izlazi jako rano, u klubove Pulp i Chez Moune, gde je s vremena na vreme radila kao izbacivačica na lezbejskim žurkama. Zatim je postala kurator Jeudi Minuit večeri legendarnog pariskog kluba Java, a sada je visoka sveštenica Qui Embrouille Qui događaja i rezident na francuskom Rinse radiju... Nije teško shvatiti zašto je toliko ljudi očarano ovom umetnicom impresivnog talenta.

MR rezidenti Betomeng i Rèdacs otvoriće i zatvoriti program. Karte su dostupne u pretprodaji na: Resident Advisor & tickets.rs.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :