Alice in WonderBand online u aprilu 2020. godine

Datum objave:09.04.2020

Pročitano:2107 puta

"Kao i svi (umetnici), i mi smo se bacili na onlajn kanale za emitovanje naših sadržaja. Pošto živimo u prirodi, na obodu Fruške gore, kreativnosti nema kraja, pa je deo livade na kojem smo snimali prošlo video uputstvo za decu pretvoren u baštu!" 

RADIONICE

Onlajn radionice su hit! Objavili smo video radionice na temu brzalica/tapšalica/pesmica na srpskom za decu (i sve koji se tako osećaju) na našoj FB i Instagram stranici. Ukoliko želite da provedete kvalitetno vreme sa decom, učeći nove veštine i smejući se, ili jednostavno ostavljajući njima da se time bakću, imamo različite predloge za vas. Ono što je najlepše je da su radionice besplatne. Uskoro prelazimo na objavljivanje na našem YouTube kanalu - zapratite nas! Hvala na podršci!

 Uskoro i radionice za odrasle.

https://www.facebook.com/telokaoinstrument/

POZORIŠTE

Predstava "Kiss" je onlajn ovog vikenda! Učestvujemo u akciji Srpskog narodnog pozorišta 11. i 12. aprila od 14 do 14 h. Sve informacije su na događaju na našem sajtu i FB događaju SNP. Zanimljivo, toliko smo se radovali stotom igranju predstave u Pančevu, no ono se odgađa za neko buduće vreme. Kako li se broje igranja onlajn?

 MUZIKA

Pravo vreme da budemo kreativni, pa osmišljavamo nove aranžmane za pesme koje će upotpuniti naš world music koncert "Rika Taka, novi balkanski ritam". Takođe smo i snimali, dok je to bilo moguće, u novosadskom studiju MrV production. Izuzetno smo srećni što sarađujemo sa Goranom Vujičinom, sjajnim profesionalcem u muzičkoj produkciji, snimateljem, a, pre svega, muzičarem, koji ima izuzetno uho i kreira sve naše nastupe i snimke.

Poslušajte na SoundCloud i YouTube kanalu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :